2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

64 بازدید | 24 پست

امروز رفتم پیش یه دکتر برای تنبلی شماره چشم متغیر میزنه بین پنج تا هشت میگه تا بچه ۱۲ساله نشده اون علائم چشم پزشکی نگه نمیشه فهمید که چشش خوب شده یانه من میگم یعنی این همه پد بزارم کار کنم آخرشم نفهمم چقدر تلاشم تاثیر داره مگه میشه

میگه باید اون علامت هارو بدون عینک بتونه بگه مگه چشمی که ضعیفه میتونه اون علائم بگه حتی اگه تنبلی رفع بشه یا امکانش هست تنبلی رفع بشه شماره چشم بیاد پایین ؟من اصلا درک نمیکنم 😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو مشکلش چیه الان نفهمیدم

گفتن به چشمش تنبلی داره شماره عینک پنج دادن بهش شصت روزه دارم پد میزارم از چشم تنبل کار بکشم

از دکتر میپرسم از کجا بدونم تنبلیش داره خوب میشه نمیشه میگه تا ۱۲سالگیش ادامه داره باید اون علامت چشم پزشکیو بتونه بگه میگه تا یه ماه دیگ اونو یادش بده بدون عینک بتونه بگه آخه چشمی که ضعیفه چجوری بدون عینک اون علامتارو بگه یعنی نمیتونن با دستگاه تشخیص بدن تنبلیش چند درصده کم میشه نمیشه میگه نمره چشم بین پنج شش هفت هستش 😐من اصلا درک نمیکنم یعنی امکان داره تنبلی رفع بشه نمره چشم پایین بیاد

گفتن به چشمش تنبلی داره شماره عینک پنج دادن بهش شصت روزه دارم پد میزارم از چشم تنبل کار بکشم از دکتر ...

نمیدونم دکتر چی بهت گفته

ولی تنبلی خیلی زود رفع میشه مخصوصا اینکه بچت کم سن هس روند درمانش سریعتره

من اگه بمیرم وکل فامیلا بیان بالاسر جنازم،باز مامانم میاد تکونم میده میگه عه پاشو بهشون سلام کن زشته🥴

نمیدونم دکتر چی بهت گفتهولی تنبلی خیلی زود رفع میشه مخصوصا اینکه بچت کم سن هس روند درمانش سریعتره

کلن ناامیدم کرد میگه باید به حرف بیاد بتونه اون علامتارو بگه بهش میگم میترسم نمرش بالاتر از این بره میگه نگران چی هستی نمرش خودش بالاعه😔😒

کلن ناامیدم کرد میگه باید به حرف بیاد بتونه اون علامتارو بگه بهش میگم میترسم نمرش بالاتر از این بره ...

عزیزم از لوازم پزشکی براش چارت بخر باهاش کار کن

من اگه بمیرم وکل فامیلا بیان بالاسر جنازم،باز مامانم میاد تکونم میده میگه عه پاشو بهشون سلام کن زشته🥴

آره فردا میخرم بهش یاد هم دادم بلده چجوریع ولی از دکترا دیگ میترسه فک نکنم هنوز هنوزا به اونا جواب ب ...

میده نگران نباش

گفتن به چشمش تنبلی داره شماره عینک پنج دادن بهش شصت روزه دارم پد میزارم از چشم تنبل کار بکشم از دکتر ...

خب بچه رو ببر پیش ی دکتر دیگه

مگه دکتر قحطه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم