2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 24 پست
خب بچه رو ببر پیش ی دکتر دیگه مگه دکتر قحطه

چهار تا دکتر عوض کردم یکی از یکی بد اخلاق تر😐

یکی میگه خوب چیه عینکی شد دیگ خدا خواسته داره میبینم من از استرس گریم داره میگیره

اون یکی میبرم میگه خوب میشه بیشتر ببند میگه

اون یکی میبرم میگه تا ۱۲سالگیش ادامه داره روند کار نمره بعدا با عمل رفع میکنی🥲هر کدومشون یجور حرف میزنن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چهار تا دکتر عوض کردم یکی از یکی بد اخلاق تر😐یکی میگه خوب چیه عینکی شد دیگ خدا خواسته داره میبینم م ...

کدوم شهری عزیزم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

ان شاالله عزیزمدعا کن برای بچم🥲از وقتی که فهمیدم خواب خوراک ندارم

ب امید خدا درست میشه نگران نباش

چشم دعا میکنم حتما

من اگه بمیرم وکل فامیلا بیان بالاسر جنازم،باز مامانم میاد تکونم میده میگه عه پاشو بهشون سلام کن زشته🥴

از طرفای گرگان گلم

نگران نباش عزیزم

ولی ببر پیش ی دکتر درست حسابی ک حداقل با دستگاه چشم بچه رو معاینه کنه

نگران نباش عزیزم ولی ببر پیش ی دکتر درست حسابی ک حداقل با دستگاه چشم بچه رو معاینه کنه

اینام با دستگاه دارن معاینه میکنن ولی عین آدم توضیح نمیدن که چکار کنم مثلا نمیگن بعد چند ماه بیار بگم چقدر پیشرفت کرده بیشتر ناامید میکنن

همش اینور اونور سرچ میکنم بچه بازی بدم آخ جیگرم گوشم دلم میسوزه کیه دلش بیاد برای بچه من بسوزه الان شوهرم قهر کرده میگه از این دکتر به اون دکتر میبری بچه رو خو مادرم همش دنبال اینم یه حرف خوب بشنوم دلم اتیشه

اینام با دستگاه دارن معاینه میکنن ولی عین آدم توضیح نمیدن که چکار کنم مثلا نمیگن بعد چند ماه بیار بگ ...

عزیزم بمیرم الهی درکت میکنم من خودمم ی پسر تقریبا همسن پسر شما دارم خیلی سخته واقعا

به حرف شوهرت توجه نکن واسه خیال راحتی خودت ببر بچه رو پیش ی دکتر عالی و پیگیر باش انشاالله زود خوب میشه.بد به دلت راه نده دورت بگردم

عزیزم بمیرم الهی درکت میکنم من خودمم ی پسر تقریبا همسن پسر شما دارم خیلی سخته واقعا به حرف شوهرت توج ...

منم دلم می خواست بچم عین بقیه راحت بازی شو بکنه هرروز مجبورش نکنم پد بزارم😔پسرم نه گوشی بازی میکرد نه تلویزیون همش بازی فکری خیلی باهوشه خودم تعجب کردم رفتم تو شوک تا شنیدم