2777
2789
عنوان

جدایی

108 بازدید | 24 پست

سلام دوستان واقعا بعضی از خانم ها چطور خجالتی نمیکشید شوهرتون اخلاق خوب خونه ماشین زندگی داره بعداز دو ماه که از عروسی میگذره تو صورت شوهرتون نگاه میکنید میگید من قبلا عاشق کسی دیگه بودم الان دوست ندارم و نمیتونم باهات زندگی کنم بعدش میره مهریه میزاره اجرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ذات بعضیا هم اینه ولی تو این زندگی ها نباید موند بنظرم وقتی علافه نباشه بمونی خیانت میبینی

خب خواهر مثلا ۳۰تا مهریه هم بده دخلش میاد . والا ضربه مهلکی این موضوع

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

خب خواهر مثلا ۳۰تا مهریه هم بده دخلش میاد . والا ضربه مهلکی این موضوع

وقتی خانوم درخواست جدایی داره مهریه گرفتن به این اسونیا نیس

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

وقتی خانوم درخواست جدایی داره مهریه گرفتن به این اسونیا نیس

کاش ادم اول رو بازی کنه

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

شماهاهم چجوری خجالت نمیکشید با اینکه زن دارید و زن خوشگلی هم دارید و تحصیل کردس میرید با یه دختر عمو ...

بببینید اول طرفتون الان منم و با با وجود اینکه تو یک سال سردی رفتار همیشگی بی توجهی اونم اول ازدواج با چشم خودم دیدم و با گوشت و استخوانم حس کردم بازم سمت خیانت نرفتم و نخواهم رفت