2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست
نه تو خواستی چیزی رو ببینی که دلت میخواد

نه من دلم اینو نخواسته بارها بهش گفتم بی توجهی میکنی زندگیمون از هم میپاشه نادیده میگیری وگرنه زن و شوهر هی دعوا و بحث دارن

اقایون هم خجالت نمیکشن دوست دختر میگیرن

اوکی اقا متاهل وقتی دوست دختر میگیره از خودش پست تر وجود نداره و خانمش هم وقتی شوهرشو نادیده میگیره بی توجهی میکنه و با بقیه راحت هست با شوهرش نه از خودش پست تر بیشعور تر و بی خانواده تر وجود نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از ازدواج همه چی گل و بلبل بود تا بعداز عقد که بهانه ها آورد که الان هم ناشیزه شده تا اخر عمر کسی برا زندگی نمیاد برا مهریه میاد بدون اینکه شوهرش مقصر و عیب بزرگی داسته باشه الهی همین بلا سر عزیزترین خانواده اش بیاد

خب خواهر مثلا ۳۰تا مهریه هم بده دخلش میاد . والا ضربه مهلکی این موضوع

واقعا ضربه بدیه ولی اینکه خانم تا اخر عمر ناشیزه شده اون خیلی بده به نظر من کسی که به خاطر زندگی بیاد بجای مهریه حق طلاق بگیره خیلی بهتره

بستگی به ذات طرف دارهزن و مرد هم ندارهذات که خراب باشه طرف دیر یا زود خراب بودنشو نشون میدهشماهم اول ...

نه من ازش چیزی ندیدم فقط دو بار سه بار تو چشم هام نگاه کرد گفت قبل از تو با کسی بودم عاشق اونم و تورا اصلا دوست ندارم اخه بگو بیشعور اینو تو زمان نامزدی بگو بعدش چطور خجالت نمیکشی تو چشم شوهرت نگاه کنی و اینو بگی

بیاد تو چشم هات نگاه کنه بگه من قبلا با کسی دیگه بودم و عاشق کسی دیگه هستم بره و مهریه اش بزاره اجرا ...

امیدوارم درست شه همچی براتون

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

نه من ازش چیزی ندیدم فقط دو بار سه بار تو چشم هام نگاه کرد گفت قبل از تو با کسی بودم عاشق اونم و تور ...

نه این خیلی بده

چرا اینقدر وقیح هست

شما جای برادر من

تا ازش مطمئن نیستی هرگز بچه دار نشید!!!