2777
2789
عنوان

عجیب دلم تنگ شده

92 بازدید | 3 پست

بعد دوسال ترد شدن یه ماه پیش حاضر شدم مهریمو ببخشم حق طلاق بگیرم،خیلی جنگیدم ولی اصلا دلش نخواست زندگی۱۳ساله رو احیا کنیم حرف اول و آخرش جدایی بود،امروز ادکلن تقریبا گرون قیمتم از دستم افتاد شکست یهو لحظه اول انگار یادم نبود که نیست ناخودآگاه خواستم دست ببرم به گوشی واسش تعریف کنم اونم بگه فدا سرت مثل ده سال پیش...

اینو نوشتم اینجا بدونم چه روزایی رو گذروندم

خیلی ناراحت شدم با تصورش .خدا به دلت ارامش بده 🫂💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم دلم گرفت🤦🚶♂️

اره🥹 خودم امروز بسیار غمگینم .قشنگ تصور اسی انگار یکی چنگ انداخته دور گردنم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌