farnooshr مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 30 عنوان حساسیت زیاد 26 بازدید | 7 پست سلام دوستانبچها من شوهرم هرموقع گوشیش دستم میگیرم خودشم میاد میشینه بغل دستمینی داره بهم خیانت میکنه؟!اخه چیز مشکوکی هم توی گوشیش نیست فقط چتا با دوستاش میخونم که گاهی وقتا جایی باهاشون قرار میزاشته مثل گیم نت و اینا ولی به من نگفته امروز | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4003 خب نباید اون چت هارو بخونی حریم شخصیشه رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 8602 دلیلش شاید خیانت نیست چون منم ابجیم گوشیمو برمیداره میچسبم بهش ببینم تو گوشیم دنبال چی میگردهیکجورایی استرس بیخود میگیرم ودلم نمیخاد همجای گوشیمو یکی نگاه کنهوقت گوشیشو میده دستتو رمزشم بلدی خیانتی نیست 🖤
farnooshr مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 30 خب نباید اون چت هارو بخونی حریم شخصیشه عزیزدلم زن و شوهر حریم شخصی نباید داشته باشن
farnooshr مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 30 دلیلش شاید خیانت نیست چون منم ابجیم گوشیمو برمیداره میچسبم بهش ببینم تو گوشیم دنبال چی میگردهیکجورای ... فداتبشم من که انقدر خوبی تو😍😍حق با شماست
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4003 عزیزدلم زن و شوهر حریم شخصی نباید داشته باشن دیگ اونم ادمه شاید با دوستاش شوخی میکنه ت چت نمیخواد ببینی توام اگ با خواهرت چت داشته باشی خصوصی توام گوشی رو میدی بهش رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
farnooshr مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 30 دیگ اونم ادمه شاید با دوستاش شوخی میکنه ت چت نمیخواد ببینی توام اگ با خواهرت چت داشته باشی خصوصی توا ... بله من برام مهم نیست اصلا