2777
2789
عنوان

طلاق و طلسم

81 بازدید | 12 پست

توروخدا سراغ دعاو طلسموجادو نرین ...یه اشغال بدبخت زندگیمو به هم ریخته باعث طلاق منوشوهرم شده ..طلاق خودشو هم تند تند گررفت خودشم دوتا دختر داره ...دوتا بچه دارم زندگیمودوس دارم ..شوهرمو ازم دور کرده عمدا..نه محبتی نه رابطه ای نه تفریحی ..هیچیی ..خودشم حالش خوش نیست همش فکر خودکشیه نمیدونه چشه تودادگاه فقط گریه میکنیم من طلاق نمیخوام اونم ته دلش نیست میگه میدونم اهت منو میگیره روز خوش ندارم ولی باید طلاق بگیریم ..رابطه پنهانی داره با با یه هرزه اونم طلسمش کرده هرجا استخاره میگیرم میاد..من اهل جادو موکل نیستم فقط به خدا میسپارمش باید جواب پس بده این دنیال ابروشو ببره درد بی درمان بندازه به جونش زجر بکشه شبوروز زجر کش بشه...نمیبخشمش اه منو بچه هام خونوادم میگیرتش ...بخاطر دو تیکه لباس بیشترو تغریحو پول زندگی منو شوهرمو نابود کرده بچه هام به روی خودشون نمیارن منم همینطور ولی هر شب و روز موقع تنهایی یواشکی گریه میکنم خدارو قسمش میدم نابودش کنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راه باطل کردن طلسم جادو ؟؟اسم خودتون بااسم مادرتون بنویسید وی کاغذ کوچلوی تای کنید بیندازید داخل سرو ...

طلسمی زده که شوهرم فقطو فقط اون زنو میبینه و فقط تمام زندگیش شده رفتن پیش اون زن ....اصلا مجبت منو نمیبینه ...مثل توپ ترکیده طلاق ما و رابطه ش با اون زن ...هرکیمنو اونو مقایسه میکنه میگه شوعرت خره بخدا ...همه به من میگن توروخدا برو واینستا حیف نکنخودتو ...شوهرت بپات می افته بعد یه مدت ...دایم تو داداگه گریه میکنیم ...خودشم جریه میکنه میگه نمیدونم چم شده ...به اون زن زنگ زدم زیر بار نرفت ...ولی من کاملا میدونم با اونه ..خیلی جریانات داره ...فقط به حق این اذان بخدا سپردمش الهی روز خوش نبینه