2777
2789
عنوان

مرگ مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردارم مادرمنم خیلی ببماره خیلی.....خیلی تنهام خیلی بی کس وکارم دردی بدتر از بی کس وکاری نیست عمل ق ...

شاید اگه پول داشتیم میرفت بیمارستان خصوصی خوب میشد.شاید من خیلی درحقش کوتاهی کردم.انگار دکتر گفت ولش کنید منم کوتاه اومدم

عزیزم

انشاالله که به حق امام حسین خوب بشه

و سلامتی مامان شما و مامانای بقیه حفظ بشه

اگه دوست داشتی چله زیارت عاشورا بگیر واسش

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

شهید صدری تاکید کرد هر کس هر روز زیارت عاشورا بخونه من حاجتشو میدم

خیلی ها ازش نتیجه گرفتند من شنیدم ،اینو حتما امتحان کن

سوره حمد هر کس ۷۰بار به آب بخونه اگر مرده رو زنده کرد تعجب نکنید

از این به بچه برای برادرش جواب گرفت

همین دو کار رو ازت میخوام انجام بدی

حمد رو چندین بار ۷۰بتر بخون

برات دعا میکنم و حمد میخونم

شاید اگه پول داشتیم میرفت بیمارستان خصوصی خوب میشد.شاید من خیلی درحقش کوتاهی کردم.انگار دکتر گفت ولش ...

ن عزیزم مگ تو بیمارستان خصوصی چی میکنن این لعنتی حالا ک زود فراگیز شده جون ادمو اب میکنه ...نامادری همسرمم همبنجور شد

عزیزم خیلی برای مامانت و شما ناراحت شدم آرزو می کنم مادرت حالش بهتر بشه آرامش بگیره ولی سعی کن این مدت کنارش باشی تنهاش نزاری حداقل وقتی تو خونه است کنارش باش که بعدا حسرت همین لحظه ها رو نخوری خدا به دلتون آرامش بده می دونم شرایط خیلی سختیه منم این لحظات رو گذروندم