2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 26 پست
والا آدم عصبی میشه دیگه ولی همینو رک و راست میگفتی به مادرشوهرت میگفتی مگه جاری شماره عینکش چنده که ...

تازه مادرشوهرمم بچه ی منو دعواکردو گفت تو دروغ میگی زنعموت ب جون پسرش قسم خورد ک تورو ندیده منم انقدر بی زبونم نگفتم اصلا بیخود بچه ی منو فرستادی جلو درش ک هم اون بی احترامی کنه ب بچم هم توفقط دارم حرص می خورم

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

تازه مادرشوهرمم بچه ی منو دعواکردو گفت تو دروغ میگی زنعموت ب جون پسرش قسم خورد ک تورو ندیده منم انقد ...

وااااا 🤦

بچت چند سالشه؟؟؟

مگه در خونه طرف نرفته ؟؟؟؟

آخه مگه میشه بچه حتی سه ساله بره جلوی در خونه کسی در بزنه و طرف در رو باز کنه و نبینتش؟؟؟؟

عجببببب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا 🤦 بچت چند سالشه؟؟؟مگه در خونه طرف نرفته ؟؟؟؟آخه مگه میشه بچه حتی سه ساله بره جلوی در خونه کس ...

۷سالشه

مادرشوهرم و جاریم تو ی حیاط زندگی میکنن دخترم رفته جلودر خونشون میگ مامان بخدا زنعمو منو دید چشاشو چپ کرد بهم جوابمم نداد

از مادرشوهرمم عصبانی هستم ک واسه چی بچه ی منو فرستادجلودر اون و جفتشون هم ب بچه بی احترامی کردن

۷سالشهمادرشوهرم و جاریم تو ی حیاط زندگی میکنن دخترم رفته جلودر خونشون میگ مامان بخدا زنعمو منو دید ...

باید همون موقع میگفتی که لطفاً بچه منو نفرستید

بعد هم بچه رفته اومده و وقتی دیدی مادرشوهر داره به بچه میتوپه همون موقع میگفتی از قدیم گفتن حرف راست رو از بچه بشنو و جاری جان بار اولش هم نیست که بچه منو ندیده میگیره و از شما توقع نداشتم مامان جان که اینطور رفتار کنید

الآنم بهش فکر نکن ولی حواستو جمع کن که اگه حرفی پیش اومد که قطعا خواهد اومد درباره این موضوعات همون موقع حرفتو بزنی و حتی مثلا بگی اون سری هم شما الکی به بچه من حرف زدید ولی من احترام گذاشتم و چیزی نگفتم

باید همون موقع میگفتی که لطفاً بچه منو نفرستید بعد هم بچه رفته اومده و وقتی دیدی مادرشوهر داره به بچ ...

من یکم بامادر شوهرم رودروایسی دارم ب خاطر همون چیزی نگفتم ولی کارش و حرفاش ب بچم آتیشم زد😐

منک باچشم خودم ندیدم الان ولی یک دفعه دیدم ب بچه چپ نگاه کردو جواب سلام بچمو ندادچند دفعه بعد اونم ...

حالا مهم نیست شما که با هم ارتباط ندارید محلش نذار جاری همینه اووف معلوم نیست چشونه

حالا مهم نیست شما که با هم ارتباط ندارید محلش نذار جاری همینه اووف معلوم نیست چشونه

بخدا من کاریش نداشتم از اولش ک نامزد کردم ی سره تیکه و کنایه میزد بهم شاید باورت نشه ولی حتی روم نمیشد جوابشو بدم خیلی اذیتم کرده تاالان منک ب خاطر حرف هایی ک بهم میزد هیچ وقت حلالش نمیکنم

دیگ کلا قطع ارتباطیم مگ این که چطور بشه خونه ی مادرشوهرم ببینمش

بخدا من کاریش نداشتم از اولش ک نامزد کردم ی سره تیکه و کنایه میزد بهم شاید باورت نشه ولی حتی روم نمی ...

منم جاریم خوب نیست ولی اصلا اهمیتی ندارع واقعا

من خانواده شوهر به اونا بیشتر میرسن به ما کاری ندارن جاریم خودش اهل پرروبازی و دغل بازی من نه بنی اگر کاربرای اینجا جای من بودن نمیدونم چیکار میکردن

منم جاریم خوب نیست ولی اصلا اهمیتی ندارع واقعا من خانواده شوهر به اونا بیشتر میرسن به ما کاری ندارن ...

جاری منم تنها راهی ک برام گذاشته بود همین قطع رابطه بود

بخداازوقتی ک نمیبینمش خیلی حالم خوبه کاش همون ۸سال پیش ارتباطمو قطع میکردم باهاش خیلی باحرفاش دلمو شکسته من درکل آدم خجالتی و کم حرفیم اون ازاین موضوع سواستفاده میکردو هرچی دلش می خواست بارم میکرد

گاهی ب خاطر بی زبونیه خودم ازخودم بدم میاد🤦♀️

جاری منم تنها راهی ک برام گذاشته بود همین قطع رابطه بودبخداازوقتی ک نمیبینمش خیلی حالم خوبه کاش همون ...

خداروشکر که متوجه شدی آرامش خودت رو فدای کسی نکنی میگن جلو ضرر رو از هر جا بگیری سوده !

خوب کردی خودتو سرزنش نکن تو که نمیدونستی بده ما فکر میکنیم همه مثل خودمونن