2777
2789
عنوان

جاریم

360 بازدید | 26 پست

متاسفانه شوهرمن و جاریم یکم بحث شون شد چندماه پیش حالا جاریم کلا ب بچه هاش یادداده ک عمو و زنعمورو(من وشوهرمو) دیدین سلام ندیدن حتی یاد داده بچه هاش بابچه های من بازی هم نمیکنن تا اینجا مشکلی ندارم تاحالا اتفاقی چند دفعه دختر م جاریمو دیده گفته سلام زنعمو جاریم محلش نداده و چپ نگاهش کرده

پدرم در اومد تا به دختر بفهمونم توام سلام نده 🫤

وقتی قابلیت و انسانیت نداره ک بچه گناهی نداره و اگ دلخوری ای هم بوده از طرف آدم بزرگ هابوده و دعوای آدم بزرگ ها ب خودشون مربوطه

حالا اینم ب کنار ما روضه دعوت بودیم مادر شوهر من ب دخترم گفت برو از زنعموت بپرس ببین اونم میاد روضه یان دخترم باذوق رفت جلودرشون بعد یک دقیقه بابغض

اومد پیشم نشست هرچی گفتم چی شده جواب نمیدادشو ناراحت پیشم نشسته بود آخرش گفت مامان من زنعمو رو دوبار صداش کردم گفتم زنعمو میاین بریم روضه زنعمو بهم محل ندادش منم واقعا عصبانی شدم ازدست جاریم

بعد مادرشوهرم زنگ زد ب جاریم ک چرا ب بچه جواب ندادی حالا اونم پشت گوشی جون بچه هاشو قسم می خورد ک اصلا من بچه رو ندیدم 🥴

حالا بنظرتون جاریم راست میگ بچه ی منو ندیده؟!

بخدا بچم بابغض اومد پیشم نشست گفت زنعمو جوابموندادش🫤

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

خواسته پیش مادر شوهرت بد نشه

مگه خودت نمیگی دیدی جواب سلام بچتو نمیده ؟

از قدیم گفتن حرف راستو از دهن بچه بشنو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواسته پیش مادر شوهرت بد نشه مگه خودت نمیگی دیدی جواب سلام بچتو نمیده ؟از قدیم گفتن حرف راستو از دهن ...

آره یک دفعه دختر از پنجره صداش کردباذوق گفت سلام زنعمو

اونم اخم کردو محلش نداد😐

بچه از دعوا خبر داره ؟

شوهرم با جاریم یکم بحث کردن بعد اون ب بچه هاشم گفته حق ندارین ب عموتون سلام کنین حالا بچه ها پیش جاریم ب منو شوهرم چپ نگاه میکنن و ردمیشن میرن ولی پیش برادر شوهر م بودنی و مادرشون نبودنی میان جلو و سلام میکنن😐

من می گم به بچت بگو عزیزم خدا دوست داره ما به آدما سلام کنیم و اینکه اونا جواب مارو بدن یا نه اثری در اصل قضیه نداره

اینجوری هم مجبور نیستی فامیلتون رو پیشش خراب کنی چون بچس غصه می خوره

هم اون بچه احساس بزرگواری می کنه

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

شاید راست بگه

منک باچشم خودم ندیدم الان ولی یک دفعه دیدم ب بچه چپ نگاه کردو جواب سلام بچمو نداد

چند دفعه بعد اونم دخترم اومد گفت مامان من ب زنعمو سلام میدم ولی اون یادش میره و بهم سلام نمیده🥴

من می گم به بچت بگو عزیزم خدا دوست داره ما به آدما سلام کنیم و اینکه اونا جواب مارو بدن یا نه اثری د ...

من دلم نمی خواد هرسری بچم بره جلو و سلام بده و جواب نگیره و ناراحت بیاد پیشم منم ب دخترم گفتم میبینی دختر عمو وپسر عموت ب منو بابات سلام نمیکنن توام ب مامان اونا سلام نکن وقتی دلشون نمی خواد حرف بزنن باهامون ولی دخترم اکثرا یادش میره و سلام میده ولی بازم جوابشو نمیده جاریم منم خیلی اعصابم خرد میشه جدیدا دخترمم سرد شده باهاشون ببین چجوریه ک بچه هم فهمیده

بچه جاری من پنج سالشه رفته از طرف من یه دروغهایی به ننش گفته باعث شد ما باز دعوا کنیم. البته من قبول ...

بخدا بچه هاش میومدن صبح تا شب خونه ی من شلوغ میکردن خونمو میریختن دودفعه سر ظهر اومدن منم گفتم برین خونتون عصر بیاین الان وقت استراحته رفته بودن ب مادرشون گفته بودن زنعمو مارو از خونش انداخته بیرون😐

بخدا از غروب تاالان سرم درد میکنه خوابم نمیبره🤕

والا آدم عصبی میشه دیگه

ولی همینو رک و راست میگفتی به مادرشوهرت

میگفتی مگه جاری شماره عینکش چنده که بچه به این قد و هیکل رو نتونسته ببینه؟؟؟😁

تاپیک آخر منم بخون ببین من با چه اعجوبه ای سر و کله میزنم والا🤦