2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 21031 بازدید | 400 پست
من موهام خیلی دیر خشک میشه... اون موقع ببین چجوری موهاشونو خشک میکردن با چه سختی ای!!! بعد ممکن بود ...

وای دقیقا خیلی سخت بوده

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من که حموم خودمونو کردم حموم عمومی😂😂

۴ساعت توش میمونم وسطش یه شربتی میخورم البته اگه گشنم باشه😂😂😂

فقط سلاخ میگن چی میگن همون که کیسه میکشه

فقط همونو کم دارم😂😂😂💔

وگرنه دیگه همه چی عالییی بودد😂😂😂💔🎀🎀

یادش بخیر خونه مامان بزرگم حمام نداشتن هر وقت اونجا بودیم ، میرفتیم حموم نمره ولی چند نفری تو حموم میرفتیم مامان و خالمو من و خواهرم بعد از این شامپو چهار گوش زردا بهمون میدادن مامانم من و خواهرم انقدرررر میشست یه پوست ازمون میکند

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

چیوید جون منم همینطور.حتی بروزرسانی هم نمیتونم بزنم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
سخته واقعا پاشی وسیله جمع کنی برا ی دوش گرفتن

دقیقا همین بقچه بستن ها خودش عذاب بوده

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
خداروشکر الان حموم هست من چون لاغرم اصلا جلو کسی لباس در نمیارم قدیم بود میخواستم چیکار کنم

منم خوشم نمیاد اونطوری...آدم معذب میشه

چرا من نمیتونم رو پیام کسی ریپلای کنم؟ فلشی ک باید بزنم طوسی شده. لایک هم نمیتونم بکنم قلبش طوسی شده

مرورگرتون رو عوض کنید احتمالا درست بشه

منم با گوگل کروم این مشکل رو داشتم الان گردو عالیه تبلیغات هم نداره

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بیعت نمیکنیم

کچلی همون قارچ سره؟

فکر کنم همون بوده چون مسریه،ببین چند تا پیرزن بودن اون موقع ها که از دوستای مادر بزرگم بودن کف سرشون کامل بدون مو بود میگفتن تو خزینه ی حموم اینطوری شدیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!