2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

1305 بازدید | 45 پست

سلام خانما

کسی بارداری پوچ‌تجربه کرده؟ 

بارداری بعدیشون بسلامتی همه چی خوب پیش رفته؟

من پارسال بارداری پوچ داشتم

الان نگرانم دوباره باردار بشم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره سئوالمو اینجا مطرح کنم.

خانما کسی هست تجربه باردارشدن توی روزای22یا23پری داشته باشه؟

یعنی امکانش هست توی این روزام تخمک هزاد باشه و کسی بهردار بشه؟کسی تجربشو داشته؟

نیازمند معجزه
اشکال نداره سئوالمو اینجا مطرح کنم. خانما کسی هست تجربه باردارشدن توی روزای22یا23پری داشته باشه؟ ی ...

بله امکانش هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
منم بارداری پوچ داشتم تو هفته پنجم سقط شد پنج ماه جلوگیری داشتم دوباره حامله شدم خداروشکر الان پسرم ...

ازمایشی چیزی انجام ندادین؟

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
اشکال نداره سئوالمو اینجا مطرح کنم. خانما کسی هست تجربه باردارشدن توی روزای22یا23پری داشته باشه؟ ی ...

بستگی به سیکلت داره اگه 35روزه باشه روز 21ازاد میشه و تا روز 23و 24امکان بارداری هست

همون بارداری شیمیایی هست من داشتم بعد از اونم دیگه شوهرم راضی نشده واسه اقدام

نه عزیزم بارداری پوچ با شیمیایی فرق داره

بارداری شیمیایی فقط بتا تا یه حدی بالا میره و بیبی چک و آزمایش مثبت میشه بعد از چند روز بتا باز میاد پایین و پریود میشی

ولی بارداری پوچ ساک و گاهی جفت تشکیل میشه ولی جنین تشکیل نمیشه و ساک خالی از جنینه که میگن پوچه

بعد از سقط که نه...ولی از وقتی حامله شدم آزمایش هاهم شروع شد همونایی که مربوط به حاملگیه.. دوتا سوز ...

فکرکنم امپول هپارین زدین