2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 45 پست
منم دیگه جا زدم،قبلا یک سال ناباروی داشتم،بعد با دارو بچه دار شدم که سقط شد.دکتر گفت 3ماه بعد از سقط ...

منم نزدیک4 ماه دارم میگم هی بحثو عوض میکنه منم دیگه بیخیال شدم چون حس میکنم افسرده شدم.بهش میگم اومدیمو نابارور بودم اونوقت چیکار کنم بزار حداقل امتحان کنیم ببینیم اصلا باردار میشم میگه میشی.خیلی ریلکسه خیلی عصبی شدم

نیازمند معجزه
شیمیایی

منم قبل بارداریم برام پیش اومد.دکترم گفت واسه خیییلییییا پیش میاد که حتی اصلا متوجه م نمیشن فقط فکر میکنن پریودشون عقب افتاده.گفت اصلا مهم نیست.نترس عزیزم اقدام کن، انشاالله نتیجه میگیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم نزدیک4 ماه دارم میگم هی بحثو عوض میکنه منم دیگه بیخیال شدم چون حس میکنم افسرده شدم.بهش میگم اومد ...

شاید چیزی از درون داره آزارش میده،شاید اونم افسرده شده!!

خود من تو این مدت اتفاقاتی افتاد که از بابت ادامه زندگیم با شوهرم به شک افتادم.یه خطایی کرد و بعد پشیمون شد،تا مرز طلاق رفتیم،الان همه چیز عالیه و دیگه ازش خطایی ندیدم ولی میترسم،بازم میترسم 

خدایا شکرت   
منم قبل بارداریم برام پیش اومد.دکترم گفت واسه خیییلییییا پیش میاد که حتی اصلا متوجه م نمیشن فقط فکر ...

دعا کنید ب دل شوهرم بیفته و اقدام کنیم

بخاطر بچه دار شدن حس میکنم افسرده شدم

نیازمند معجزه
شاید چیزی از درون داره آزارش میده،شاید اونم افسرده شده!! خود من تو این مدت اتفاقاتی افتاد که از باب ...

از ازدواج اولش ی بچه6 ساله داره حس میکنم بخاطر اونه ک بچه نمیخواد

منم اونو مثه بچه خودم دوستش دارم و همه جوره بهش میرسم ولی دلم میخواد خودمم توی وجودم ی بچه رو داشته باشم و ب دنیا بیارم منم حق مادر شدن دارم ولی هربار باهاش صحبت میکنم میگه فقط و فقط بخاطر مشکلات مالیه.منم بهش حق میدم ولی هرچی بگذره ک ما پولدار نمیشیم همینیم دیگه

نیازمند معجزه
بچه نمیخواد؟

از ازدواج اولش ی بچه6 ساله داره حس میکنم بخاطر اونه ک بچه نمیخواد

منم اونو مثه بچه خودم دوستش دارم و همه جوره بهش میرسم ولی دلم میخواد خودمم توی وجودم ی بچه رو داشته باشم و ب دنیا بیارم منم حق مادر شدن دارم ولی هربار باهاش صحبت میکنم میگه فقط و فقط بخاطر مشکلات مالیه.منم بهش حق میدم ولی هرچی بگذره ک ما پولدار نمیشیم همینیم دیگه

نیازمند معجزه
از ازدواج اولش ی بچه6 ساله داره حس میکنم بخاطر اونه ک بچه نمیخواد منم اونو مثه بچه خودم دوستش دارم ...

احتمال زیاد دلیلش همینه و همین موضوع داره آزارش میده که نکنه شما بچه دار بشی از بچه اولش غافل بشی،احتمالا دفعه اولم کلی با خودش کلنجار رفته تا راضی شده،بعد که نمونده گفته حتما خواست خدا اینه که بچه نیاریم و به نفعمون نیست....منم هرکی ازم میپرسه اقدام کردین مشکلات مالی را بهانه میکنم در حالیکه این فقط بهانه است،مشکلم چیز دیگست.

شماهم احساساتش را به بازی بگیر،اصرار زیاد و پافشاری شاید چاره ساز باشه.بهش ثابت کن بچه اونو مثل بچه خودت دوست داری و هیچکس جاشو نمیگیره،به بچه یاد بده جلو باباش بگه دلم آجی یا داداش میخواد.

خدایا شکرت   
منم بارداری پوچ داشتم که تو هفته هفت سقط شد البته جنین تشکیل نشده بود وبا دارو سقط کردم وبعد ۶ ماه د ...

الهی شکر

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
احتمال زیاد دلیلش همینه و همین موضوع داره آزارش میده که نکنه شما بچه دار بشی از بچه اولش غافل بشی،اح ...

بچه مامان خودش پرش میکنه😐قبلنا میگفت ابجی میخوام الان دیگه میگه:الان زوده من بزرگ بشم بعد

قشنگ معلومه یادش دادن.

راجع ب شوهرمم دقیقا همین حدس میزنم ک شما گفتید چون وقتی بچه نموند گفت خوب شد اخه من بعدش پشیمون شده بودم منم باهاش قهر کردم و بهش گفتم پس خوشحال شدی معذرت خواهی کرد و گفت منظورم این نبود خلاصه کلی گریه کردمو و..

بعد از اونم چقد ازش خواستم ب هر روشی گریه.قهر.کم محلی.حرف حساب.حرف منطقی.غیر منطقی.میگه نه مرغش فعلا ی پا داره منم واقعا خسته شدم بسکه خودمو سبک کردم دیگه بیخیال شدم

نیازمند معجزه
بچه مامان خودش پرش میکنه😐قبلنا میگفت ابجی میخوام الان دیگه میگه:الان زوده من بزرگ بشم بعد قشنگ معل ...

عجب!!! شرایط پیچیده ای داری...ولی میتونی شرایط را دست بگیری نگران نباش.فقط باید رگ خواب شوهر را تو مشتت بگیری،مردا عین بچه هستن،با افرایش رابطه جنسی،به خودت و سرو وضعت بیشتر برس،هوای شکم شوهر را با تغذیه خوب داشته باش.سعی کن جذبش کنی،تو این مدتم حرفی از بچه نزن،حسابی شرمندش کن بعد از چند ماه دوباره برو رو مخش واسه بچه،تا نتونه روت را زمین بندازه....متاسفانه مجبوری بچه را بکشی با سیاست سمت خودت،جای خودت را تو دلش وا کن،با اسباب بازی،با تفریح و بازی و.... هرکاری بکن که زمینه را فراهم کنی برای هدفت،تو این مدام دیگه حرف بچه را نزن،ولی تو خلوتت یه جور که شوهرت متوجه بشه خودت را غمگین نشون بده که انگار مدیون این همه خوشی یه چیزی رو قلبت سنگینی میکنه،(مظلوم نمایی کن)

امیدوارم واست جواب بده.

اگه تونستی پیش مشاور خوبم بری ضرر نداره،شاید راهکار بهت بده

خدایا شکرت   
عجب!!! شرایط پیچیده ای داری...ولی میتونی شرایط را دست بگیری نگران نباش.فقط باید رگ خواب شوهر را تو م ...

مرسی بابت راهنمایی هات گلم.

چقد خوبه یکی آدمو درک کنه.ممنونم

آره تو فکر هستم برم مشاور ان شالله فرصت شد میرم

نیازمند معجزه
مرسی بابت راهنمایی هات گلم. چقد خوبه یکی آدمو درک کنه.ممنونم آره تو فکر هستم برم مشاور ان شالله فر ...

خواهش میکنم عزیزم.  

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و بتونی شرایط را کنترل خودت بگیری.

توکلت بخدا باشه

خدایا شکرت