2777
2789
عنوان

عقده ایی

59 بازدید | 10 پست

یه دختر عمه دارم فکر میکنه تمام دنیا بهش حسودی میکنن

الان داشتیم شام میخوردیم خیلی زیاد خورد خیلی آروم بهش گفتم یه وقت حالت بد نشه؟

آخه سابقه مسمویت غذایی داره

یهو اخماش رفت تو هم زیر لب گفت عقده اییا

درصورتی که من بدون منظور گفتم دوست نداشتم حالش بد شه

الانم سر سنگینه میخواد فردا بره

بگید چیکارش کنم هرچی بهش میگم یا حرفی میزنم سریع به خودش میگیره فکر میکنه ما همه بهش حسودی میکنیم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

کاش من مثل تو تینیج بودم دغدغه هام همینا بود

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بگذار فکر کنه اخه نمیشه که همه دنیا رو راضی نگه داشت که

قانون زندگی من ۱-دنیا به درد نمیخوره ۲-گذر زمان همه چیو درست میکنه ۳- برا ۵۰٫۶۰سال این دنیا که مثه برق باد میره ارزش دل شکستن جلو زدن نداره۴-بچه دار نشم ۵- اصن هرچی تو بگی درسته حاجی ۶- حوصله بحث ندارم۷- مد آخر کفن است خونه اخرمقبره هیچی با خودمون ازین دنیای لجن زده نمیبریم اونور نهایت یه تیکه پارچه و یه متر جاس که همونم بدرد نمیخوره ۸-فقط اعمال آدمه که تو این دنیا و اخرت بدرد میخوره ۹-اصن ولم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدما رفتارهای خودشونو نمیبینن

تا جواب میگیرن میگن اون مشکل داره

رفتار خودت فوق زشت بوده حتی اگه منظوری هم نداشته از ادی به دوره

هر کی بهش اینو بگن همین طور بد برداشت میکنه

چه انتظاری داری ؟؟

ریپلای ها رو نمی بینم

خب حرف خوبی بهش نزدی مخصوصا اگه مهمونتون بوده

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

بگذار فکر کنه اخه نمیشه که همه دنیا رو راضی نگه داشت که

بخدا مامانم بابام خونه نیستن یه هفته الان قهره فردا میخواد بره

ولی خانواده پدریم اونو بیشتر دوست دارن من برام مهم نیست این فکر میکنه من حسودیشو میکنم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

خب حرف خوبی بهش نزدی مخصوصا اگه مهمونتون بوده

سابقه داره خیلی حالش بد میشه منم آروم گفتم همیشه بهش میگم اونم زیاد از این حرفا بهم میزنه

اگر خونه تون مهمون بوده خیلی حرفت زشت بوده هر چند منظوری نداشته باشی انگار نشستی لقمه های اون رو شمر ...

نشمردم مدلش همینه بهش میگی سلام میره تو قیافه

امروزم دختر عموم یه ساعت اومد خونمون چسبید بهش به حرف زدن منم اصلا حساب نکردن

آدما رفتارهای خودشونو نمیبینن تا جواب میگیرن میگن اون مشکل دارهرفتار خودت فوق زشت بوده حتی اگه منظور ...

والا عزیزم محض اطلاع اون هرچی دلش میخواد همیشه بهم میگه حتی تو خونه خودشون

میرم خونشون صبحانه میاره به من نمیگه میخوای نمیخوای

منو ول میکنه میره با دوستاش