2777
2789
عنوان

کار املاکی

7 بازدید | 7 پست

شوهرم تازه رفته در مغازه املاکی برای کار. بنظرتون کارش خوبه؟

صاحب مغازه گفته دنبال چند نفرم که یک تیم بشیم برای این کار

نظرتون چیه

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اکثرن شیادن

اون دیگه بستگی به طرف مقابل داره. شوهر من حلال و حروم سرش میشه. حتی قبل اینکه بره خودش همچین حرفی زد

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

اون دیگه بستگی به طرف مقابل داره. شوهر من حلال و حروم سرش میشه. حتی قبل اینکه بره خودش همچین حرفی زد

خیلی هم عالیه عزیزم

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

خوبه اونها بصورت درصدی پول میدن و هرچه فعالیت شون بیشتر باشه و معامله بیشتری انجام بدن سهم شون بیشتر ...

ممنون بابت نظرتون

عالیه

اکثرن ملکهای خوب راخودشون برمیدارن

اکثرن سریع خونه دارمیشن

یابچه هاشونوخارج میفرستن

من که اینجوری دیدم

بعضیاشونم که ازلحاظ لغزندگی سست ممکنه باشن

چون کلیدخونه خالی دارن ممکنه شیطنتهایی بکنن

مثلن دورهمیه مردونه یاهرچی

ولی جدیدن خانمهاهم تواینکارخوب درخشیدن

کمی حالت دلالی داره

ولی ممکنه بعضی مشاورهامهندس عمران باشن ومشارکت درساخت میکنن

درشمال وغرب تهران احترام ویژه ای دارن

خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.