2777
2789
من چیزی بهت نگفتمبیخودی هم واس کسی گزارش نزن از این ب بعدسعی کن اینجا رو جدی نگیری و عصبی هم نشی

رفتم و به نینیار گفتم اره بعد میشناخت شمارو باور کن انقدر طرف شما گرفت که نگو بعد اعصابمو خراب کرد نوشتم باشه خدافط چاقالو .

اونم نه گذاشت نه برداشت

گفت شًرت کم

اسکرین گرفتنم

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

من؟😐😳من تعلیق نکردم از نی نی یار بپرس ببین کی تعلیقت کرده

حرف زوده چند سال پیش . خیلی وقته میشناسم شمارو .

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم و به نینیار گفتم اره بعد میشناخت شمارو باور کن انقدر طرف شما گرفت که نگو بعد اعصابمو خراب کرد ن ...

ی نیگا ب کاربری من بکن واس سال1400هس

تو این 5سال و چن ماهی ک اینجام سرجم 10بار گزارش نزدم اصلا از این کار خوشم نمیاد

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

[QUOTE=417307803]ی نیگا ب کاربری من بکن واس سال1400هس تو این 5سال و چن ماهی ک اینجام سرجم 10بار گزارش نزدم اصلا .در کل خدا نگهدار خودت و خانوادت باشه

[QUOTE=417307803]ی نیگا ب کاربری من بکن واس سال1400هس تو این 5سال و چن ماهی ک اینجام سرجم 10بار گزار ...

ممنون همچنین☘️

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

بازم میگم من نبودم

یادمه ۲نفر اذیت میکردن منو یکی شما بودین یکی خربودران بعداا اوپرا شد

حرف زوده . البته ناراحت نیستم میگم شاید من مقصر بودم

یادمه ۲نفر اذیت میکردن منو یکی شما بودین یکی خربودران بعداا اوپرا شد حرف زوده . البته ناراحت نیستم م ...

ن من کسی رو اذیت نکردم

حرف قبلا هم بوده باشه من ب خودم مطمئنم

دعوایی یا بحثی هم اگه بوده بین ما فقط در حد همین چنتا کامنت و چنتا تاپیک بوده بیشتر ن

اصلا ن گزارش زدم ن کاری باکاربریت داشتم