2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه بهش فکر نکنه دوست بودن ازهم قول وقرارهای داشتن تو ۵ روز میشه فراموش کرد

قطعا نمیشه

ولی میشه ک خودشو سرگرم کنه کمتر بهش فک کنه

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

سلام نه اشتباه گرفین خانوم محترم البته ببخشید

پیام قبلیتو خوندم ک گفتی تعلیقی ب خاطر گزارش

سریع هم پاک کردی

چرااینقد راحت دروغ میگی

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

پیام قبلیتو خوندم ک گفتی تعلیقی ب خاطر گزارشسریع هم پاک کردیچرااینقد راحت دروغ میگی

ترسیدم گزارش بزنی چون جریان داره. خندم گرفت چه زود و سریع و زرنگ خوندی افرین واقعا . مرحبا

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

ترسیدم گزارش بزنی چون جریان داره. خندم گرفت چه زود و سریع و زرنگ خوندی افرین واقعا . مرحبا

ن گزارش نمیزنم

اهل گزارش زدن نیستم

مرسی

پیام قبلیتو خوندم ک گفتی تعلیقی ب خاطر گزارشسریع هم پاک کردیچرااینقد راحت دروغ میگی

بود چند روز پیش بهم حرف زدی . منم گزارش زدم رفتم قسمت پایین ارتباط با ما اونموقع ناراحت بودم واقعا

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

بود چند روز پیش بهم حرف زدی . منم گزارش زدم رفتم قسمت پایین ارتباط با ما اونموقع ناراحت بودم واقعا

من چیزی بهت نگفتم

بیخودی هم واس کسی گزارش نزن از این ب بعد

سعی کن اینجا رو جدی نگیری و عصبی هم نشی

ن گزارش نمیزنم اهل گزارش زدن نیستممرسی

باورکن ۲تا فقط شما تعلیفم کردین حالا حلالت مهم نیست شاید مقصر بودم

من چیزی بهت نگفتمبیخودی هم واس کسی گزارش نزن از این ب بعدسعی کن اینجا رو جدی نگیری و عصبی هم نشی

وایسا بگم چی شد

باورکن ۲تا فقط شما تعلیفم کردین حالا حلالت مهم نیست شاید مقصر بودم

من؟😐😳

من تعلیق نکردم

از نی نی یار بپرس ببین کی تعلیقت کرده