نیایش۱۳۷۵ مدیر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 601 عنوان چطورین | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 37 پست تغریبا ۵ روزه کاتیم دلتنگشم پیامم نداده امروز | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 چی بت منی؟ ن باهمون کاربری هستم ک روش ریپلای زدم ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴
بیستشهریور عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 295 چرا ندارع مگه میشه بهش فکر نکنه دوست بودن ازهم قول وقرارهای داشتن تو ۵ روز میشه فراموش کرد
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 مگه میشه بهش فکر نکنه دوست بودن ازهم قول وقرارهای داشتن تو ۵ روز میشه فراموش کرد قطعا نمیشهولی میشه ک خودشو سرگرم کنه کمتر بهش فک کنه ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴
محمدمحمدکاظم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 998 کاربریت تعلیق شد راحله صمدی؟ سلام نه اشتباه گرفین خانوم محترم البته ببخشید در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 سلام نه اشتباه گرفین خانوم محترم البته ببخشید پیام قبلیتو خوندم ک گفتی تعلیقی ب خاطر گزارشسریع هم پاک کردیچرااینقد راحت دروغ میگی ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴
بیستشهریور عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 295 قطعا نمیشهولی میشه ک خودشو سرگرم کنه کمتر بهش فک کنه خیلیا بعد عمری نتونسته عشق اولشو فراموش کنن وبهش فکر نکنن چی میگی ۵ روز خودشو سرگرم کنه
محمدمحمدکاظم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 998 پیام قبلیتو خوندم ک گفتی تعلیقی ب خاطر گزارشسریع هم پاک کردیچرااینقد راحت دروغ میگی ترسیدم گزارش بزنی چون جریان داره. خندم گرفت چه زود و سریع و زرنگ خوندی افرین واقعا . مرحبا در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 ترسیدم گزارش بزنی چون جریان داره. خندم گرفت چه زود و سریع و زرنگ خوندی افرین واقعا . مرحبا ن گزارش نمیزنم اهل گزارش زدن نیستممرسی ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴
محمدمحمدکاظم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 998 پیام قبلیتو خوندم ک گفتی تعلیقی ب خاطر گزارشسریع هم پاک کردیچرااینقد راحت دروغ میگی بود چند روز پیش بهم حرف زدی . منم گزارش زدم رفتم قسمت پایین ارتباط با ما اونموقع ناراحت بودم واقعا در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 بود چند روز پیش بهم حرف زدی . منم گزارش زدم رفتم قسمت پایین ارتباط با ما اونموقع ناراحت بودم واقعا من چیزی بهت نگفتمبیخودی هم واس کسی گزارش نزن از این ب بعدسعی کن اینجا رو جدی نگیری و عصبی هم نشی ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴
محمدمحمدکاظم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 998 ن گزارش نمیزنم اهل گزارش زدن نیستممرسی باورکن ۲تا فقط شما تعلیفم کردین حالا حلالت مهم نیست شاید مقصر بودم در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .
محمدمحمدکاظم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 998 من چیزی بهت نگفتمبیخودی هم واس کسی گزارش نزن از این ب بعدسعی کن اینجا رو جدی نگیری و عصبی هم نشی وایسا بگم چی شد در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 وایسا بگم چی شد بگو ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 120105 باورکن ۲تا فقط شما تعلیفم کردین حالا حلالت مهم نیست شاید مقصر بودم من؟😐😳من تعلیق نکردم از نی نی یار بپرس ببین کی تعلیقت کرده ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴