2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 20 پست
خب پس ، فعلا هردوتون سنتون کمه ، فعلا تمرکز روی آینده و موفقیتت باید باشه ، بعدش که هردوتون به یک مو ...

من که خودم هم راضی نیستم

اگر گوشی دستم باشه از این حالت در میام

چون گوشی ندارم فکرم پیششع

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگرواقعاقبول داری اشتباه کردی خب راه جبران اشتباهتم باید بپذیری

تا کی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
من که خودم هم راضی نیستماگر گوشی دستم باشه از این حالت در میامچون گوشی ندارم فکرم پیششع

خب الان گوشی دستته که داری اینجاپیام میزاری دیگهههههه

بجز اون ، خودتو مشغول کن یادت میره بعد ۲ هفته