2777
2789
عنوان

تک نیت رایگان

139 بازدید | 14 پست

به این ایدی پیام بدید در روبیکا، تک نیت اول رایگانه فقط. با توضیحات مختصر

ایدی روبیکا @Sh_k229

فا.. ل تارو... ت با 7 سال سابقه

لطفا اگر از تک نیت راضی بودید همینجا بگید که دیگران هم مطلع بشن این تنها کاریه که در قبال تک نیت رایگان ممنون میشم انجام بدید 🙏🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه راست میگی همینجا بگیر

عزیز تک نیت رایگان دیگه راست و دروغ داره؟ بنده با ویس فا... ل میگم نمیتونم یک دقیقه صحبت رو توی تایپ کردن بنویسم دوست داری بگیر دوست نداری هم میل خودته

عزیز تک نیت رایگان دیگه راست و دروغ داره؟ بنده با ویس فا... ل میگم نمیتونم یک دقیقه صحبت رو توی تایپ ...

منظورم این نیست راست میگی یا دروغ میگم یعنی همینجا برامدت بگیر تا مشتری بشیم

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱

@niniyar

سلام

استارتر اومده تبلیغ فالگیری خودشون.

میگه فقط اولی رو رایگان می گیرم.

دیروز با یکی دیگه از کاربری هاش تبلیغ می کرد امروز با این یکی.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18354113/تک-نیت-رایگان

بهار8313

نویسنده_عجیب

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

@niniyar سلاماستارتر اومده تبلیغ فالگیری خودشون.میگه فقط اولی رو رایگان می گیرم.دیروز با یکی دیگه از ...

بهت آسیبی زدم گلم؟ درآمد من واقعا به تو الان اسیب میزنه با کاربری قبلی تعلیق شدم با این کاربری دوستم اومدم