2777
2789
عنوان

بچه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 30 پست
ایشون قبول کردن بعد از کنکور باردار بشم . یعنی دقیقاً ۱ سال دیگه . ولی الان میگه من الان بچه می خوام ...

حالا همین الان هم اقدام کنی از کجا معلومه سریع بچه دار بشی که .

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چیزا مهم نیس من الان بحثم بچه هستش

خب بچه رو باید بیاری دیگه

سن شوهرت هم داره میره بالا، چهار صباح بعد اون بچه با خودش نمیگه پدر من چرا انقدر پیره؟ بچه ۱۰ ساله بشه، پدر نزدیک ۵۰ سالشه. زودتر بیاری، بهتره

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

خب حالا دیدی اقدام کردم و ماه بعد بچه دار شدم اونوقت چییی😑 چون ایشون قوی هستش. و منم تازه

خوب دیگه اون وقت باید بگیم مبارکه icon هم شما و هم ایشون حق دارید و نمیشه قضاوت کرد

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
میدونم . تنها مشکل ما هم همین اختلاف سنیه. الان چیکار کنیممم

و بشدت مکشل بزرگیه

واقعا چطوری پذیرفتی

سطحی نیست ک بگی میگذره میره

تو مدرسه میری حقته شاد باشی از الان خودتو تو مسیر بچه داری نندازی ولی اون داره پیر میشه و نیاز داره بچه باشه.من تو سن ۲۹سال بچه دار شدم شوهرم ۶سال بزرگتره.الان ک پسرم نه سالشه اصلا حوصله نداره.عملا تمام مسئولیت بچه با خودته.مخام بگم ۳۷سال با ۴۰سال هیچ فرقی برا مرد نداره

و بشدت مکشل بزرگیهواقعا چطوری پذیرفتیسطحی نیست ک بگی میگذره میرهتو مدرسه میری حقته شاد باشی از الان ...

خب اگه هیچ فرقی ندارن بزاره همون ۳۹ پدر بشه 😕😑

من سال بعد مشکلی ندارم بچه بیارم . بعد از کنکور میشه

خب پس دوازدهمم چی؟چطوری با شکم برم مدرسه ععع

چی بگم والا...

هم اون حق داره، هم شما

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

خب واسه همین نمی خوام اقدام کنم😕😂

یه بچه تو فامیل پیدا کن بچه خواهری چیزی ، بده دو روز شوهرت نگهش داره قطعا دیگه تا سالیان سال حرف بچه رو نمیزنه

یه بچه تو فامیل پیدا کن بچه خواهری چیزی ، بده دو روز شوهرت نگهش داره قطعا دیگه تا سالیان سال حرف بچه ...

الان ۱ هفته هستش بچه های برادرش خونه ما هستن .

یکی ۸ ساله و یکی ۵ ساله . خیلی فضولن و همه چیزو بهم میزنن. ولی باز میگه بچه😑

همه اینو میگن 🥺میدونم دوتامون حق داریم . ولی نمیدونم الان چیکار کنم🥺

خب خواهر من، ما چی بگیم الآن؟!

بگیم بچه بیار میگی پس مدرسه ام چی

بگیم نیار شوهرت چی میشه پس؟ دیر بیاری ممکنه دیگه علاقه به بچه نداشته باشه، بچه هم بیاد حوصله نداشته باشه بچهٔ طفل معصوم هم عذاب بکشه

این ازدواج از بیخ و بن و پایه اشتباه و نادرست بوده عزیزم.

خب اگه هیچ فرقی ندارن بزاره همون ۳۹ پدر بشه 😕😑من سال بعد مشکلی ندارم بچه بیارم . بعد از کنکور میشه

خب پس باهاش مودبانه صحبت کن

تو این سن مردادمنطقی هستن

با زبان اخساس و منطق باید صخبت کنی

چند تا جمله خوب از چت جی پی تی در بیار بهش بگو