2777
2789
عنوان

بچه یا نه

80 بازدید | 29 پست

18 سالمه

همسرم 37 سالشه

من خنثی هستم نسبت به بچه . نه خیلی خوشم میاد نه بدم میاد.

همسرم عااااااااااااااااشق بچه اس.

من دارم درس می خونم 2.3 ماه دیگه یعنی اول مهر دوازدهمم شروع میشه .

همه بحث هامون ختم میشه به بچه 😕 یعنی هیچ مشکلی جز بچه با هم نداریم.

نه لباس پوشیدن نه ارایش کردن نه بیرون رفتن نه خرج کردن هیچیییی.

ولی من میگم بچه باشه برا بعد کنکور . اون میگه نه من الان بچه می خوام .

من قصدم دانشگاه رفتنه.

خیلیییییییی هم دوسش دارم . نمی خوام جدا بشم. افسرده میشم اونوقت. سرزنش نکنیداااا

شما بودین چیکار می کردین؟

تقریبا ۲۰ سال باهمسرت اختلاف سنی داری و قطعا دغدغه ی هردو تون متفاوته بهتره قبل از ازدواجتون یه مشاوره میرفتید ایشون حق داره تو این سن بچه داشته باشه و شما خودتون هنوز بچه اید

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱ساله ازدواج کردم . الان چیکار کنم ؟

الان هم برو مشاوره.

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

تقریبا ۲۰ سال اختلاف سنی!!!!!🫪🫪🫪🫪

خب اون ۳۷ سالشه، شما تا وقتی بخوای بچه دار بشی اون ۴۰ میشه و دیگه حوصلهٔ بچه رو نداره. هم شما حق داری هم همسرت، چیزی که این وسط اشتباهه این مقدار اختلاف سنیه.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

شوهرت عاشق بچه نیست

سنش داره میره بالا کم کم تایمش تموم میشه واسه بچه دار شدن

با این اختلاف سن خودت جای بچشی دیگه

خودتو بزرگ کنه

کاش تاپیک فیک باشه وگرنه فاجعس این اختلاف سن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
همسرم با مشاور مخالفم😕به بار قبل عقد رفتیم . نمیدونم چی بهش گفت مشاوره که بار اول و آخرش بود گفت من ...

اسی خودت از اول باید به این اختلاف سنی دقت میکردی و حالا هم که شرایط رو قبول کردی به نظرم بچه دار شو چون شوهرت حق داره بچه بخواد

اسی خودت از اول باید به این اختلاف سنی دقت میکردی و حالا هم که شرایط رو قبول کردی به نظرم بچه دار شو ...

خب من چطوری برم دانشگاه اونوقت؟

چطور در طول بارداری با شکم گنده برم دوازدهم😑

خب من چطوری برم دانشگاه اونوقت؟ چطور در طول بارداری با شکم گنده برم دوازدهم😑

خب قبل ازدواجتون باید این مسئله رو حل میکردین

میدونم . تنها مشکل ما هم همین اختلاف سنیه. الان چیکار کنیممم

دیگه کاریش نمیشه کرد... اول باید فکر این جاها رو میکردی فداتشم و فکر نکن این اختلاف سنی فقط برای بچه مشکل درست میکنه. تو هنوز اول جوونیت هستی، فقط ۱۸ سالته

۲۰ ساله که بشی، زمانی که به شدت انرژی داری، همسرت میشه تقریبا ۴۰، یک مرد میانسال و شما؟ یک دختر در اوج جوانی.

تو انرژی داری، اون فرسوده میشه... و همراه خودش تو رو هم فرسوده میکنه.

فقط دارم دعا میکنم تاپیک فیک باشه...

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

خب قبل ازدواجتون باید این مسئله رو حل میکردین

ایشون قبول کردن بعد از کنکور باردار بشم .

یعنی دقیقاً ۱ سال دیگه .

ولی الان میگه من الان بچه می خوام .

یا حتی به زبون نیاره هم می فهمم که پشیمونه