براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️
براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️
کربلا🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂🤞🏻تنها قسمت دوست داشتنیش فقط بین الحرمین بود و داخل حرما داخل نجفم خوب بود ولی اتوبوس ،آدما، لیدر پفیوزمون، جاده، گرما، بی آبی، نرسیدن به مسافرا در راه، داغون بودن اتوبوس با اینکه پول زیادی ازمون گرفتن ولی دیگه هی قسمت نمیشد بریم گفتم ی بار برم تمام ، وااااای از خود کربلا نگم برات ی هتلی داشتیم مدیرش کپیه روباره مکار تو پینوکیو بود دیگه همسرم گفت خدا به خیر بگذرونه ما زودتر بریم ی سمت دیگه وگرنه تو اینو با دستات خفه میکنی هفت بار باهاش دعوام شد مرتیکه کثیف کارکناش تمیز بودنا این اصلا ی وضعی بود اونجا گرما چادر منی که تو عمرم چادر نپوشیده بودم له شدن داخل حرم یادم نمیره هیچ وقت رفتم تو هل دادنا ک برسم ب ضریح امام حسین فشارش ک بماند اون وسط فقط گفتم امام حسین وسط این زنای عرب گنده مردم خودت منو ببر بهشت اخرم دستم نرسید چون ی زن عربی که چسبیده بود ساعت ها به ضریح یهو تصمیم گرفت برگرده و وقتی فقط یه هل جزیی داد حدودا دویست نفر یهو مثل موج رفتیم عقب و من دیگه نتونستم دوباره برم جلو . خوش گذشت و تو سامرا پریود شدم دیگه چی بگم تو اتوبوس می موندم راننده با من عربی حرف میزد من انگلیسی جواب میدادم فارسی ام بهش یاد دادم 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 ولی دیگه کربلا رو با تور زمینی نمیرم
دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙
کربلا🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂🤞🏻تنها قسمت دوست داشتنیش فقط بین الحرمین بود و داخل حرما داخل نجفم خوب ...
چقدر اذیت شدی سفر معنوی به اون باحالی رو زهرمارکردن . ولی این اولین باره میشنوم آخه تورهای کربلا عالی هستن و خداماتشون خوبه خونواده هرکی رفته آمده تعریف کرده