2777
2789
تنها بادوستام باخانواده

اهوم اینجوری قشنگه . ولی من دوست دارم با غریبه برم و تجربه کسب کنم و رفتارم بعد سفر قضاوت نشه راحت باشم توی سفر هم امنیت داشته باشم براون تورو دوست دارم

اهوم اینجوری قشنگه . ولی من دوست دارم با غریبه برم و تجربه کسب کنم و رفتارم بعد سفر قضاوت نشه راحت ...

اهوم دلایلت منطقی بود🙃اگه زیاد حساس نباشی خوبه

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مجردی؟ حساس ازچه نظر میشه بازش کنی ؟

اره مجردم ،کلا یه رفتار ببینم ک مطابق میلم نباشه میره رواعصابم سفر کوفتم میشه نمیتونم نادیده بگیرم

مثلا دوستم میگفت یبار تو تور یکی از اقایون پیرهنشو درمیاورده تو اتوبوس خب من بودم....😅

یا یکی یکم بددهنه،یکی لوسه ،یکی بی نظمه باید منتظرش باشی دائم گاها غذاش خوب نیس بین اون همه ادم هر کسی باهراخلاقی ممکنه باشه

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

اره مجردم ،کلا یه رفتار ببینم ک مطابق میلم نباشه میره رواعصابم سفر کوفتم میشه نمیتونم نادیده بگیرممث ...

نه توی تور به مدیر تور بگی من این اخلاصو دارم و ازت انتظار دارم شرایطم رعایت بشه و بعد بلیط بگیری حتما نمیزارن پیراهنشو کسی دربیاره توی ماشین ولی درمورد شلوار دیگه فکر نکنم بتونن قولی بدن 🤭😅