zahra_az_ مدیر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2270 عنوان ادبیات | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 38 پست نتونستم فارسیو جمع کنم😭از الان تا صبح فقط نمونه حل کنم چند میشم ؟؟؟ امروز | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miaannn عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 665 شما خودتم معلومه دانش اموز با مسوولیت و وظیفه شناسی هستیمنم از دانش آموزان امتحان می گرفتم ولی کو ه ... ❤️
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5786 من اینقدر امروز به جون معلم دعا کردم طول سال مجبور میکرد هر درس میداد بخونیم و امتحان میگرفت مدل امت ... چند میشی بالای ۱۷ شی عالیه هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
miaannn عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 665 بنظرم بری نمونه سوال حل کنی تو این چند روز معجزه میکنه عزیز معجزه نخونمش یعنی؟ غیر از نهایی ها دیگه چی بگیرم نمونه سوال؟
miaannn عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 665 چند میشی بالای ۱۷ شی عالیه بارم بندی رو هنوز دبیرمون نفرستاده ببینم چطوره اما بقیه فصل ها بلدم فصل ۷ فعلا در حد گفتار یک یکمم تو گیاهی ۸ مشکل دارم که چیزی نیست رفعش میکنم فکر میکنم بشم دیگه بالای ۱۷
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5786 نخونمش یعنی؟ غیر از نهایی ها دیگه چی بگیرم نمونه سوال؟ نمونه سوال حل کن گیر داشتی اونجا رو بخون وقت کمه هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5786 نخونمش یعنی؟ غیر از نهایی ها دیگه چی بگیرم نمونه سوال؟ شبیه ساز خیلی سبز و مهر وماه هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
miaannn عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 665 نمونه سوال حل کن گیر داشتی اونجا رو بخون وقت کمه باشه ممنونم🦋
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5786 بارم بندی رو هنوز دبیرمون نفرستاده ببینم چطوره اما بقیه فصل ها بلدم فصل ۷ فعلا در حد گفتار یک یکمم ت ... فصل ۹ چیزی نداره فصل ۸ تولید مثل نهاندانگان طراح عاشقه اونه فصل ۷ غول زیست فصل ۳و ۴و ۵ راحت فصل ۲و ۱ به نسبت متوسط هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
miaannn عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 665 فصل ۹ چیزی نداره فصل ۸ تولید مثل نهاندانگان طراح عاشقه اونه فصل ۷ غول زیست فصل ۳و ۴و ۵ راحت فصل ۲و ۱ ... وای ممنون 💖پس فصل ۸ هم بیشتر رو تولیدمثل نهاندانگان تمرکز میکنمدستتون درد نکنه