2777
2789

حتی اگه شده دو ساعت بخواب چون بخوابی ذهنت رفرش میشه حوصله بیشتری واسه فکر کردن داری و تمرکزت هم بیشتره

من امروز صبح از درد داشتم میمردم سر جلسه فک کنم خراب کرده باشم💔

حتی اگه شده دو ساعت بخواب چون بخوابی ذهنت رفرش میشه حوصله بیشتری واسه فکر کردن داری و تمرکزت هم بیشت ...

من دینیم خراب کردم با اینکه دوبار کتابو تموم کردم😭بارم بندی چک کردم ۱۲ میشم به زور الان نمیدونم چیکارکنم فارسی نیوفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله همگیتون موفق بشین

از نهایی و کنکور بدم میاد خودم لیسانسم گرفتم ولی داداشم کلاس دوازدهمه استرسش دارم انگار که قراره خودم امتحان بدم

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

قسمت هایی که بلدی رو نخون مثلا اگه ارایه و نقش بلدی نخون برو چیزای دیگه رو بخون منم امروز داشتم و چون مشکلی برام پیش اومده بود فقط شب قبل وقت داشتم نیمه اول رو نخوندم ارایه و دستور نخوندم فقط معنی ها خوندم و مفهوم ها لحظه اخری هم نگاهی به تاریخ ادبیات کردم و شعرها

بالای ۱۸ میشم

انشالله همگیتون موفق بشین از نهایی و کنکور بدم میاد خودم لیسانسم گرفتم ولی داداشم کلاس دوازدهمه استر ...

خیلی وقتش کم بود از لحظه ای که رسیدم خونه دیروز دارم میخونم تا الان ولی حتی نمره پاسی هم نمیگیرم😭

خیلی وقتش کم بود از لحظه ای که رسیدم خونه دیروز دارم میخونم تا الان ولی حتی نمره پاسی هم نمیگیرم😭

خرداد پارسالو حل کن

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

من تو طول سال نخوندم اخه اولین بارمه میخونم

چرا از اول سال نخوندی باید برنامه میریختی از شهریور روش کار میکردی

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

انشالله همگیتون موفق بشین از نهایی و کنکور بدم میاد خودم لیسانسم گرفتم ولی داداشم کلاس دوازدهمه استر ...

از همه بدتر پشت کنکور بودن

بعد از پایان امتحانات نهایی به زندگیم برای همیشه خاتمه میدم. من هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم