2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

268 بازدید | 23 پست

خانوما کی برا تعیین جنسیت رفته دکتر و نتیجه گرفته 

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم دکتر ولی یک و ماهو نیم دیگه اقداممه😃 بعدا خبرشو بهتون میدم😄

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

برای اطرافیان من که اصلا جواب نداد.تنها راه تقریبا قطعی که اونم صددرصد نیس آی وی افه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
احتمال ۸۰درصد نتیجه میده شما دختر میخوای یا پسر؟

عزیزم پسر گفت هزینش ۲۵۰ خوبه؟

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
بابا نمیخواد اینقدر هزینه کنید دقیقا روز تخمک گذاریتون رو تععین کنید یکروز قبل و همون روز اقدام کنید ...

حالا از کجا میدونی استارتر پسر میخواد؟؟؟ شوید دختر بخواد😐😐😐مگه هرکی پسر میخواد میره دکتر برای تعیین جنسیت؟؟؟😑😑😑

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
حالا از کجا میدونی استارتر پسر میخواد؟؟؟ شوید دختر بخواد😐😐😐مگه هرکی پسر میخواد میره دکتر برای تعی ...

خوب برای دختر شدن هم روز تخمک گذاری رو مشخص میکنن دوروز بعد اقدام کنن دختر میشه. من چون خودم فوق لیسانس ژنتیک هستم بیشتر برای پسر شدن ازم میپرسن بذای همین فکر کردم پسر میخواد 

خوب برای دختر شدن هم روز تخمک گذاری رو مشخص میکنن دوروز بعد اقدام کنن دختر میشه. من چون خودم فوق لیس ...

دختر خالم دوروز به پریش مونده بوده جلوگیری نکرد باردار شد پسرم بود

زیاد ربطی نداره که بگیم صد در صده

خوب برای دختر شدن هم روز تخمک گذاری رو مشخص میکنن دوروز بعد اقدام کنن دختر میشه. من چون خودم فوق لیس ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم، من قرار هست آی وی اف تعیین جنسیت انجام بدم، خواستم بدونم این یک سلول که از جنین برمیدارن به سلامت جنین آسیب نمیزنه در آینده و اینکه میگن بچه های آی وی اف سالمتر و بهتر هستن چون بهترین تخمک و اسپرم را لقاح میدن از نظر علمی درست هست؟

چون فوق لیسانس ژنتیک هستید اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام یک سوال میپرسم اگر مقدور باشه جواب بدی ممنون میشم و عکس سونوگرافی هم میزارم 

3اردیبهشت اولین روز اخرین پری من بوده

روزهای 12/13سیکلم کیت تخمک گذاری منفی روزهای 16/17/18هاله انداخت روز 19یکم رنگ گرفت ک منم شبش ک بشه 22اردیبهشت و 23اردیبهشت نزدیکی داشتم 

حالا روز 21/22/23سیکلم درد تخمدانم بیشتر بود روز 19افت دما داشتم و ترشح و درد ک حدس زدم دیگه یکم رنگ گذرفته کیت تخمک گذاریمه باز مجدد روز 22/23سیکلم افت دما داشتم و روز 22درد خیلی زیاد تخمدان و افت دما و کیت هم روز 23سیکلم پررنگ تر از روزای قبل بود اما کماکان هم رنگ خط کنترل نبود ک حس میکنم ،22سیکلم تخمک گذاریم بوده 

من رژیم غذایی از تو اینترنت نگاه کردم و گرفتم و دوش واژینال و..... 

15روز بعد نزدیکیم ازمایش بتا26

18روز بعد نزدیکی 151پنج روز بعد موعد

20روز بعدش 495ک بشه هفت روز بعد موعدم

پریودمم گاهی39/35/33روزه هست نامنظم

گفتن مشکوک ب خارج رحمی هستی در شش هفته رفتم سونو ک ساک حاملگی داخل رحم دیده شد اما جنین دیده نشد ساک سمت راست عکس نظریه رمزی الان ک هنوز جنین دیده نمیشه درسته ؟یعنی با توجه ب تاریخ تخمک گذاریم و سمت راست بودن ساک جنین دختر هست

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا