2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 23 پست

با توجه به حسابی که من میکنم احتمال پسر دار شدن شما بالاست  البته به سمت راست و چپ بودن کیسه جنینی ربط نداره به خاطر اینکه شما احتمالا باید روز 20. الی 22. تخمک ازاد کرده باشین تا 23 ام احتمال پسر شدن زیاده یعنی حدود 80درصد بعد از اون تخمک پیر میشه و احتمال دختر دار شدن بالا میره تغذیه رو من چندان قبول ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=61216828]دختر خالم دوروز به پریش مونده بوده جلوگیری نکرد باردار شد پسرم بود زیاد ربطی نداره که بگیم صد در صد ... نه دختر خاله شما اشتباه میکنه چون دو روز مونده به پریود اصلا تخمکی وجود نداره دفع شده رفته. ولی شما درست میفرمایید صد در صدی جنسیت وجود نداره و اون دست خداست 

سلام عزیزم یه سوال داشتم، من قرار هست آی وی اف تعیین جنسیت انجام بدم، خواستم بدونم این یک سلول که از ...

نه عزیزم اصلا مشکلی بجود نمیاد برای جنین نگران نباشید بدر مورد سوال دومتون هم باز هم نگران نباشید اینکه در اینده بعد از تولد نژادسالمتری باشن خوب نه چندان درست نیست  ولی در دوره حاملگی جنین های قدرتمندترین 

با توجه به حسابی که من میکنم احتمال پسر دار شدن شما بالاست  البته به سمت راست و چپ بودن کیسه جن ...

ممنونم از لطفت امیدوارم 😁😁راستش هم خودم هم دخترم هم همسرم دوست داریم پسر شه البته جلوی دخترم اصلا نمیگیم و میگیم فرق نداره 

دخترمم میگه من لااقل تک بچه نیستم بزارین تک دختر ک بمونم 😕😕

ولی در کل چون بعد ده سال باردار شدم هر چی باشه دوسش داریم چون خیلی وقتع بچه کوشولونداریم و دخترم 10سالشه

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
اره بابا هرچی خدا بده شیرینه سالم باشن بقیه اش مهم نیست

اره ان شالله سالم باشه تنش کنجد کوچولوی من انقدر خوشحالم انگار نازا بودم خخ۹خخ والا خودم خندم میگیره حس میکنم ادم برا بچه دوم شور و شوق بیشتری داره 

راستی ببینین من شنیدم سه و دو روز قبل تخمک گذاری 90%دختره اینا چقدر درستن ؟

چون با حساب کتاب من ،همون سه و دو روز قبل تخمک گذاریم نزدیکی داشتم یعنی روز 20و 21سیکلم یا ب عبارتی 22/23اردیبهشت 

دیروز اندازه ساک حاملگیم 8.36میلی متر بود 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

نه این درست نیست اسپرم حدود 24ساعت در رحم میمونه قبل از تخمک گذاری اصلا تخمکی نیست که با اسپرم لقاح بده کلا یه قانون کلی وحود داره سرعت اسپرم های نر از ماده بیشترن برای همین قبل از تخمک گذاری یا در حین تخمک گذاری اسپرم های نر خودشون رو سریع تر میرسوننو در نتیجه احتمال پسردار شدن بیشتره ولی اگه لفاح صورت نگیره اسپرم های ماده هم میتونن برسن و جنین دختر میشه