2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فتبارک اللهمن مونده هنوز

یادم رفته هرچی خوندم

دور اولم همیشه سرسریه...کارگاها موندنننن مرور ارایه دستور مونده مرور شعر و لغات و تاریخ ادبیات مونده

مرور معنی متن مونده نمونه سوالم هیچ نزدم

یادم رفته هرچی خوندمدور اولم همیشه سرسریه...کارگاها موندنننن مرور ارایه دستور مونده مرور شعر و لغات ...

منی که حوصله ندارم کارگاه ها رو بخونم الان معنی درسا مونده و شعر حفظی و تاریخ ادبیات و نمونه سوال،البته بگم که جنبه مرور داره بیشتر چون کتاب رو تو همین یکماه اخیر کلاس رفتم و جمع کردم

یادم رفته هرچی خوندمدور اولم همیشه سرسریه...کارگاها موندنننن مرور ارایه دستور مونده مرور شعر و لغات ...

برای مرور آرایه و دستور کاش لایو پازوکی رو نگاه میکردی هرچی بگم کم گفتم فوق العاده بود حرف نداشت حتی هیچی هم بلد نمیبودی یاد میگرفتی تماااام کتاب رو گفت هر چی آرایه جدید و قدیم داشتیم و دستور زبان همه رو گفت شاید تو کانال تلگرامش بزاره ضبط شده لایوش رو برو رو دور تند نگا کن کلی هم سوال خوب حل کرد دیشبم برا یازدهما هرچی گفته بود تو امتحان اومده بود

چند ساعت بود لایوش؟؟

۳ ساعت و ۴۰ دقیقه فقط بکوب درس داد ولی خدایی خیلی خوب بود البته من همشو میدونستم جنبه مرور داشت و سوالا و مثال هاش برام مهم بود که خیلی نکته دار بود همشون