عجیبه نمره عینک چشم پسرم که دو سال و ۱۰ماهشه نمره عینکشو پنج داده و گفت خیلی تنبله و انحراف داره انحراف اصلا معلوم نمیکنه تعجب کردم اون یکی کاملا سالمه چشمش حتی گفت از پنج هم بیشتره ولی چشم سالم میبندم حرکاتش با همون چشم تنبل موقع بازی برج هیجان با هربازی عین قبل انجام میده از پلها و حرکاتش عین قبله از دور تشخیص میده حتی پروانه هرچی درحال پروازه حرکته نشون میده الان حدود یه ماهه پنج ساعت مرتب میبندم بعد یکی تو تایپیکا گفته دوستم نمره چشمش پنجه گفتن کور میشه مگه نیشه
هردو بردم هردوشون همون تشخیص دادن حتی دستگاه ویژن تراپی پیدا کردم بچم همکاری نمیکنه از وقتی بردم پیش متخصص با قطره معاینه کرد اخلاقشون خیلی بد بود با بچها بچها گریه میکردم میگفت چرا گریه میکنم😕انتظار خنده داشت الان دیگ یجا دیگ میبرمگفت پسرت از دستگاه کوچیکه بستن خوب جواب میده یه ماه دارم میبندم حتی تو فاصله سه متری علائم چشمپزشکی پرسیدم جواب داد یعنی تاری چشمش کمتر شده
آخ عزیزم یه ماهه افسرده شدم از وقتی که فهمیدم انگار برام برنامه روزانه شده😔صبح زود با آب زمزم از مکه آوردن چشمشو میشورم سرمه چشم برای میکشم پنج ساعت چشمشو میبندم همین امروز بخاطر حال روحیم دکتر بودم استرسم شدید شده همش نگرانم خودمم هفت ماهه باردارم
خیلی اذیت شدم نمزه چشمم پنج بود همش از بچگی ک ضعیف بود با عینک هم نمیدیدم چشم پزشکم باهام بد رفتاری میکرد ک نمره چشمت همینه چرا پس درست نمیگی الان عمل لازک کردم بازم تنبلیه هس والا حد عینکمم ببینم راضی ام
من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین
حتما چشمش رو ببر و به مراکز نوردیدگان ببر بعضی بازی ها دارن بعضی وقت ها بچه رو باید دعوا کرد و زور گفت الان چشمم درمان میشه کامل اما اگه دلسوزی کنی براش در آینده دچار مشکل میشه . من خودم تنبلی چشم دارم