2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 27 پست
حتما چشمش رو ببر و به مراکز نوردیدگان ببر بعضی بازی ها دارن بعضی وقت ها بچه رو باید دعوا کرد و زور گ ...

نه عزیزم پسرم تو این یه ماه کامل داره میبنده حتی صبحتا شب ببندم برنمیداره خداروشکر همکاری میکنه من از استان گلستانم سمت گرگان خیلی دوره راهم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما چشمش رو ببر و به مراکز نوردیدگان ببر بعضی بازی ها دارن بعضی وقت ها بچه رو باید دعوا کرد و زور گ ...

نه عزیزم مرتب دارم پد میزارم هرروز بیچاره مقاومت نمیکنه حتی صبح تا شب بزارم عینک هم در نمیاره بیشتر خودم تو استرسم شیشه یه عینک ضمیمه دلم میسوزه

اگه خودت تو استرسی درک میکنم بخاطر هورمون هات هستش و نگرانی به خدا توکل کن و هر روز با آرامش برای خو ...

آره میترسم بچه دومم بگن بعدا چشاش تنبل دوتا بچه چجوری کمک کنم یا میگم با بچه دوم درگیر بشم به اولی نرسم چی کلی فکرم احمقانه میاد سراغم

بچه دومت احتمالا تنبل نشه منم فقط تو اعضای خانواده چشمم تنبل شد که الان خوشبختانه فعلا کور نشدم ولی چون چشم سالمم جدیدا ضعیف شده خیلی اذیتم اگه هم چشم تنبلم رو ۵ موند بخاطر اینه که یکسال کامل بستم در سن ۱۰ سالگی دکتر میگفت اگه زودتر میبستی کامل کامل خوب میشد . ببخشید من دکمه ریپلای و غیره ام کار نمیکنه

بچه دومت احتمالا تنبل نشه منم فقط تو اعضای خانواده چشمم تنبل شد که الان خوشبختانه فعلا کور نشدم ولی ...

عزیزم شما چند سالگی چشمتون رو میبستین؟

دختر من هشت سال و ۹ ماهشه

هشت ماهه روزی دو ساعت به گفته دکتر دارم چشمش رو میبندم ولی اصلا بهتر نشده . میترسم که دیگه اثر نداشته باشه

پنجمین کاربریم❤️کاربری قبلیم سر بحث سیاسی تعلیق مشکی شد