2777
2789
عنوان

کراش

67 بازدید | 8 پست

سلاامم

قضیه اینجوریه که چنتا چیز مشکوک دیدم ، اولش که خیلی گرم بود راجی فلایقم میپرسید سر صحبت باز میکرد و .... ولی من سرد جواب میدادم ، یکدفعه هم اومد قشنگ کنارم نشست ولی من پاشدم رفتم ولی بعدش سردتر شد ، تماس چشمی طولانی داشتیم ، از من دوری میکنه ، من حرف میزنم میخنده ، و آخرین بار که دیدمش داشت بهم نگاه میکرد میکرد نگاش کردم روشو برگردوند

چون خواستم چراغ سبز نشون بدم بهش داخل اینستا ریکوئست دادم ولی قبول نکرد در صورتی هرکسی یعنی حتی دورترین آشناهامون هم فالوش میکردن و میدونم که ریکوئستم و دید و قبول نکرد

اینم بگم که پسر خجالتی و آرومیه

اینا یعنی چییی واقعا گیج شدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میخواسته مختو بزنه چون پسرها اول اینجوری نگاه میکنن و بهتون چراغ سبز نشون میدم تا میخوای جوابشو بدی خودشو خیلی خونسردی و جدی میگیره بهت توجه نمیکنه چون تورو مشتاق تر کنه اینا از راه های مخ زنی هست داخل گوگل سرچ کن همه ی این ویژگی های که گفتی رو دارن تازه من خودم این ترفند های مخ زنی رو از تو گوگل گرفتم چون اگه یه روزی کسی از این کارا کرد بدونم قصدش چیه کسی که به ناموس بقیه نگاه میکنه به صدتای دیگه هم نگاه میکنه

گذر کردم ز قبرستان کم و بیش بدیدم قبر دولتمند و درویش نه درویش بی کفن در خاک رفته نه دولتمند برده یک کفن بیش