09ghatre مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4861 عنوان قرص اعصاب 46 بازدید | 6 پست بخاطر نشخوار فکری و افکار منفی زیادی که دارم رفتم پیش روانپزشک گفت مغزت زیاد تو محیط استرس بوده ی چیزی که همه خودشون ترشح میکنن تو مغزت ترشح نمیکنه و بهم قرص اریپیپیرازول و کپسول اتوموکستین داد کسی تجربه داره چی و چرا ترشح نمیشه تو مغزمفضای استرس چ تاثیری داره مصرف قرص چیتا کی باید ادامه داد؟ گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم .... دیروز | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1501 ادامه مصرف فقط بانظر دکترت باشهفقط اینو بدون که مطططططلقا یهو قطع نکنی که عوارض قطع ناگهانیش خیلی بدهفقط با نظر دکترت به روش خاصی باید قطع بشه اونم باز طبق نطر دکترت
ts1392 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 3374 کاش منم برم دارم دیوونه میشم انقدر فکر دارم. واقعا نیاز دارم
اسکیبیدی_ریزما عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 65 من خودم کلی قرص های اعصاب و روان در طی این سال ها برام تجویز شده ولی تا به حال اسم این دوتا رو نشنیدم آره عزیزم برامون ریدن حق باتوعه☺️🤎
خانم_لیمو عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 1160 اگه شرایطت وخیم نیست مصرف نکنمن خیلی پشیمونم 💍❤️{کاربر قدیمی}منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 6724 عزیزم ی هورمون ب اسم دوپامین اگر اشتباه نکنم ترشح میشه این هورمون و دیگر هورمونا شادی اورن متاسفانه استرس مانع از ترشح این هورمون میشه ک منجر ب استرس و اضطراب میشهاین قرص ها محرکی هستن ک این هورمون ترشح بشهمن وسواسم از استرس بود ی مدت قرص مصرف کردم ❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌
خانم_لیمو عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 1160 ادامه مصرف فقط بانظر دکترت باشهفقط اینو بدون که مطططططلقا یهو قطع نکنی که عوارض قطع ناگهانیش خیلی بد ... دقیقادچار یه حس و حالی میشی که نمیدونستی اصلا وجود داره😂 💍❤️{کاربر قدیمی}منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠