2777
2789
عنوان

شوهر بدجنس

153 بازدید | 16 پست

سلام من ۷ساله ازدواج کردم دوتا بچه هم دارم

من از اول قانع بودم واین موضوع شوهرمو پرو کرد

شوهرم هر پولی که داره وهر ملکی که میخره برای خودشه

در حدی هم خرجی هم بزور ازش میگیرم

الان که بچه ها یکم خودشونو گرفتن وبزرگ شدن دارم اطرافیانم رو میبینم که چقدر به خودشون وتیپ هاشون میرسن ولی همسرم اصلا بهم پول نمیده من دوساله دارم اصرار میکنم که دماغمو عمل کنم ولی قبول نمیکنه بهم میگه ارزش نداری

ولی من تمام طلاهامو فروختم و ماشین که داشتم به نامم از طرح مادران

رو هم فروختم بهش دادم خونه خرید گفتم به هر حال از مستاجر راحت شیم وای نامرد دریغ از یک دونگ که به نامم بزنه واقعا خسته شدم ازش بدبختی هم مادرش طبقه پاینمونن واسه همین بیشتر هوا برش داشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی کار کنی؟

بچه هارو بده مادرشوهرت بگو میخوام کار کنم ب خودم برسم

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

میگفتی تو لیاقت ارزش منو نمیدونی اگر میدونستم انقدد نامردی تفم کف دستتتت نمی انداختم چ برسه مهر

📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888

منم با آقایی دوس بودم رابطمون جدی بود نسبتا

منم ذاتا قانع و صرفه جو خلاصه توی همون دوره دوستی کلی پر رو شده بود خودشم خسیس بنا به دلایل دیگه ای بهم خورد با اینکه خیلی دوسش داشتم الان میگم بهتر نشد این توو زندگی پوست میکند از خساست

دقیقا هر چی دارم میکشم از دست خودم میکشم من موقعی که ازدواج کردم سنم کم بود واسه همین فکر میکردم زن خوب زنیه که قانع باشه وبراش خونه زندگی جمع کنه نمیدونستم دارم شیرش میکنم که بعدا برام پز بیاد