2777
2789
عنوان

استاد هول

136 بازدید | 22 پست

امروز یه امتحان سخت داشتم

استادمون جوابارو به دخترایی که بیش از حد میریزن بیرون و ... میگفت

در عوض با بقیه بدرفتاری میکرد

اونا با دو تا عشوه اومدن یه نمره عالی میگیرن همیشه

ولی من کلی درس میخونم و تهش هیچی

واقعا دلم شکست

✊🏻🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام بگم تو هم ناز بیا

ولی خب درست نیست

در حالی که کار بقیه اشتباس!

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

کدوم دانشگاهی مگه اونجا رییس نداره؟ارزیابی استاد براش جبران میکردی هرچند فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اره خوب 😊 منم یه همچین مشکلی تو یه دانشگاه برتر کشووور مثلااااا پیش اومد برام و ازون خراب شده زدم بیرون بخاطر بی عدالتی استادا .فکر کن درس بخونی دانشگاه خوب بری بخاطر لاشی بازی بی عدالتی از ون دانشگاه بزنی بیرون

قانون زندگی من ۱-دنیا به درد نمیخوره ۲-گذر زمان همه چیو درست میکنه ۳- برا ۵۰٫۶۰سال این دنیا که مثه برق باد میره ارزش دل شکستن جلو زدن نداره۴-بچه دار نشم ۵- اصن هرچی تو بگی درسته حاجی ۶- حوصله بحث ندارم۷- مد آخر کفن است خونه اخرمقبره هیچی با خودمون ازین دنیای لجن زده نمیبریم اونور نهایت یه تیکه پارچه و یه متر جاس که همونم بدرد نمیخوره ۸-فقط اعمال آدمه که تو این دنیا و اخرت بدرد میخوره ۹-اصن ولم کن

میخوام بگم تو هم ناز بیا ولی خب درست نیست در حالی که کار بقیه اشتباس!

بخدا من اون لحظه که جواب آدمو نمیداد بی محلی میکرد با خودم میگفتم نکنه من زشتم یا لباسام مشکلی داره یا چی

که این اینجوری فرق میذاره

✊🏻🇮🇷

اره خوب 😊 منم یه همچین مشکلی تو یه دانشگاه برتر کشووور مثلااااا پیش اومد برام و ازون خراب شده زدم ب ...

دقیقا منم دانشگاه خوبی قبول شدم خیر سرم

ولی وقتی اومدم دیدم اون مدل دخترا هم تو زندگی موفق ترن هم تو شغل

و تنها چیزی که تو دانشگاه بهش اهمیت نمیدن درس و استعداده

✊🏻🇮🇷

بخدا من اون لحظه که جواب آدمو نمیداد بی محلی میکرد با خودم میگفتم نکنه من زشتم یا لباسام مشکلی داره ...

میدونم سخته و ذهنت درگیر میشه

ولی همه که نباید یه کار اشتباه رو انجام بدن

علوم پزشکی ای ؟چون الان امتحاناشونه تا اخرای مرداد اینا

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه