2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

97 بازدید | 21 پست

وای هرکی میبینم میگن نمره چشمش نمیاد پایین دلم باز به شور افتاد کارم شده گریه همش میگم نکنه کور بشه اون چشمش میگن عمل هم نمیکنن راستش میگن موندم چکار کنم دیگ همش میترسم ایندفعه برمچکاپ نمره ۷بده بهش 😔😔

معمولاً یک چشم رو میبندن خوب میشه پیش دکتر خوب ببر

تنبلی آره دارم چشم سالم میبندم ولی نمره چشم نمیدونم میاد پایین یانه😔بچم خیلی کوچیکه میترسم دلم میسوزه براش عینک پنج دادن بهش ولی نمره هفت شش شنیدم من دلم عذابه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نگران نباش اگه سن کم فهمیدین خوب می شه فقط بستن چشم و عینک و.... رو درست رعایت کنید. این طور نباشه که بچه تون به خاطرش خجالت بکشه

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
نگران نباش اگه سن کم فهمیدین خوب می شه فقط بستن چشم و عینک و.... رو درست رعایت کنید. این طور نباشه ک ...

شهریور سه ساله میشه نه خجالت چرا هرروز دارم شش ساعت چشمشو میبندم عینک اصلا در نمیاره عادت کرده تو این یه ماه نمیدونم دیگ میگن نمرش نمیاد پایین دکتر میگه کم کم میاد نمیدونم کدوم حرف باور کنم

تنبلی آره دارم چشم سالم میبندم ولی نمره چشم نمیدونم میاد پایین یانه😔بچم خیلی کوچیکه میترسم دلم میسو ...

قطعا خوب میشه دختر منم عینک داشت بست چند وقت عینک برداشت

از جان طمع بریدن آسان بود ولیکن از دوستان جانی مشکل توان بریدن♥️♥️

شهریور سه ساله میشه نه خجالت چرا هرروز دارم شش ساعت چشمشو میبندم عینک اصلا در نمیاره عادت کرده تو ای ...

حرف دکتر رو باور کن. مهم اینه که به موقع فهمیدی وگرنه دور از جون بینایی یه چشم از دست می رفت. این مشکل خیلی زیاده مهم به موقع فهمیدن و درمانشه که شما انجام می دید نهایتا بعدا که بزرگ بشه لیزرم می تونه بکنه احتمالا. ولی به حرف مردم گوش نکن که اعصابت خرد نشه دستورات دکتر رو انجام بده

بچه اکه ببینه شما همه اش ناراحتی ممکنه اونم استرس یا حس بد بگیره

حرف دکتر رو باور کن. مهم اینه که به موقع فهمیدی وگرنه دور از جون بینایی یه چشم از دست می رفت. این مش ...

آره فک کنم تنبلی رفع بشه دیدش با عینک کامل میشه

😔اخ بچم از بچگی خیلی باهاش کار کردم نه تلویزیون زیاد میدید نه گوشی تو شوکم هنوزم

آره فک کنم تنبلی رفع بشه دیدش با عینک کامل میشه 😔اخ بچم از بچگی خیلی باهاش کار کردم نه تلویزیون زیا ...

تقصیر شما نبوده خیلی وقتا ضعف چشم ژنتیکیه یا علت مشخص نداره مهم این بوده که فهمیدی و داری درمانش می کنی مسئله ای نیست که بخواد زندگی و آینده بچهتو مختل کنه فقط نباید به اعتماد به نفسش ضربه بخوره وگرنه این همه دانش آموز و دانشجو و استاد و... عینکی هستن بالاترین جایگاه های علمی و شغلی و... هم دارن مشکلی نیست که بخواد به زندگیش لطمه بزنه تازه لیزیک خیلی پیشرفت کرده لازم بشه شاید در آینده بتونه لیزر هم بکنه

آن شاالله خودمم هفت ماهه باردارم داغون شدم با دیدنش هرروز

شک نکن خوب میشه تجربه دارم میگم دختر من شیشه جلوش بود نمی دید میرفت تو شیشه شماره شاید اشتباه بگم یادم رفته باشه

فقط مدام ببر و پیگیری کن

از جان طمع بریدن آسان بود ولیکن از دوستان جانی مشکل توان بریدن♥️♥️