2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
شک نکن خوب میشه تجربه دارم میگم دختر من شیشه جلوش بود نمی دید میرفت تو شیشه شماره شاید اشتباه بگم یا ...

خدا کنه بچه منم خوب بشه ۱۰مرداد باید ببرمش چکاپ دوباره خیلی عجله دارم یکم با دکتر حرف بزنم باز یکم روحیه میگیرم

تقصیر شما نبوده خیلی وقتا ضعف چشم ژنتیکیه یا علت مشخص نداره مهم این بوده که فهمیدی و داری درمانش می ...

من فقط میترسم نمرش بالا نره کور بشه 😔میترسم نمره هفت بده بهش این دفعه چون رو کاغذ نوشته ۷ ولی پنج داده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من فقط میترسم نمرش بالا نره کور بشه 😔میترسم نمره هفت بده بهش این دفعه چون رو کاغذ نوشته ۷ ولی پنج د ...

برای چی همچین فکری می کنی؟ چشم پزشک گفته ممکنه این طور بشه؟ به نظرم اینو از خود چشم پزشک بپرس تا خیالت راحت باشه

یعنی روی کاغذ نوشته هفت ولی عینک پنج داده؟ خب برای چی؟

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
برای چی همچین فکری می کنی؟ چشم پزشک گفته ممکنه این طور بشه؟ به نظرم اینو از خود چشم پزشک بپرس تا خیا ...

نه چیزی نگفت ک فقط گفت اوو خیلی زیاده ولی پنج میدم بهش منم بردم متخصص اونم همون گفت بعد دوباره دکتر عوض کردم دستگاه ویژن تراپی داشت گفت بچت کوچیکه با بستن خوب جواب میگیره معاینه فقط دستی انجام داد گفت هرچه بیشتر ببندی بهتر جواب میده گفت یه ماه دیگ بیار دقیق معاینه کنیم با دستگاه ها بچم دیگ میترسه همش گریه میکنه برای همون میترسم این یکی بگه خوب جواب نداده هفت بده نمرشو

نه چیزی نگفت ک فقط گفت اوو خیلی زیاده ولی پنج میدم بهش منم بردم متخصص اونم همون گفت بعد دوباره دکتر ...

نه عزیزم فکر بد نکن تا جایی که من می دونم تنبلی چشم اگه درست درمان بشه دیگه بدتر نمی شه مگر این که درمان رو قطع کنید مثلا شما حواستون نباشه بچه خودش چشمشو باز کنه یا یه دفعه پدر و مادر خسته بشن یه مدت درمان رو قطع کنن یا مثلا یکم که چشم بهتر شد و خوب شد دیگه پیگیری نکنن و عود کنه

وگرنه اگه مرتب پیگیر باشی و درست درمانشو انجام بدید بدتر نمی شه بهتر می شه الانم سنش خیلی خوبه برای درمان

اینم خودت از دکترش دفعه بعدی که بردی بپرس که خیالتو راحت کنه.

نه عزیزم فکر بد نکن تا جایی که من می دونم تنبلی چشم اگه درست درمان بشه دیگه بدتر نمی شه مگر این که د ...

نه عزیزم آن شاالله درمانشو ادامه میدیم من خیلی استرسیم دعا کنید جواب خوبی از دکتر بشنوم عینک خداروشکر میزنه میخوابه خودمون در میاریم همون پنج باشه باز میگم خداروشکر فقط زیاد نباشه کم کم رفع بشه میگم عینک فشرده بسازن بااینکه سنش کمه همه چیو میفهمه میترسم ناراحت بشه بهش میگن دوتا چشم یکی نیست پست عینک از بس گفتن مژهاش بزرگه چشاش بزرگه خوشگله😔میگم آخر کاری که نباید میشد شد

نه عزیزم آن شاالله درمانشو ادامه میدیم من خیلی استرسیم دعا کنید جواب خوبی از دکتر بشنوم عینک خداروشک ...

حق داری عزیزم که ناراحت بشی و استرس بگیری ولی به نظرم این طوری هم فشار بیشتری به خودت میاد هم این فشار به بچه ات منتقل می شه. سعی کن روحیه خودت و بچهتو خوب و شاد حفظ کنی و این مسئله رو خیلی بزرگ نکنی مردم هم همیشه یه حرفی دارن بزنن که اعصاب آدمو خرد کنن بیشترش از ناآگاهیه بهشون توجه نکن آماده باش که هم به اونا چی بگی هم بعدا چه برخوردی با پسرت کنی که حرف مردم روش اثر نذاره

فقط حتما پیگیر درمان و بستن چشم باش و حتی بعد خوب شدنش بازم سرموقع ویزیت ها رو برو و رها نکن

ان شاالله خوب می شه من براتون دعا می کنم