2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

39 بازدید | 11 پست

اونقدری اعصابم خورده و ناراحتم پارتنرم رفیقش فوت شده بود پاشد اینجا تا سومش رف بعد پاشد بیخبر وسط راه به من خبر داد که داره واسه هفتمشم میره شهرستان طرف گفتم واجب نیست چرا خبر ندادی ناراحت شدم ازش از ۱۸ رف دیشب برگشت گف میرم حموم من بعد یه ساعت زنگ زدم گف گوشی دردسترس نمیباشد چند بار که زنگ زدم دیدم مشغوله دهنمو باز کردم هر چی از دهنم در اومد گفتم اخرش پیم نوشت من مامانشم فلانی حمومه گفتم زر اضافه نزن مامانت رمز گوشیتو ندارع نمیگه بیا ببین از دیشبه تا خود الان نخوابیدم اونقد داغونم من رفتنی شهرستان باید با هزار تا زور اجازه که بزار برم میگه برو یه هفته ای بیا پدر منم میره نزدیک یه ماه میمونه خونه خودمونه این اذیت میکنه برگرد برگرد ولی خودش سرخود کاری میکنی دیشبم که اونتوری ایا باید ب.ری.نم به هیکلش ؟

اول فکر کردم نوشتی دوستت بعد دیدم پارتنر

به اون هیچ مربوط نیست تو چیکار میکنی توهم ازین به بعد سرخود انجام بده، حال روحیشم الان خوب نیست ولی انقد پیگیرش نباش فک میکنه کیه

زبانتان خوب میچرخد...ظاهرتان زیباست...اما عمقی ندارید؛ ضربه مغزیست نتیجه شیرجه زدن در حوضچه ذهن شما! _محمد همایون

اول فکر کردم نوشتی دوستت بعد دیدم پارتنربه اون هیچ مربوط نیست تو چیکار میکنی توهم ازین به بعد سرخود ...

مث خودشون رفتار کردنیم ناراحت میشن پرنسس شدن بی خاصیتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث خودشون رفتار کردنیم ناراحت میشن پرنسس شدن بی خاصیتا

چه اجباریه با این عتیقه تو رابطه بمونی

زبانتان خوب میچرخد...ظاهرتان زیباست...اما عمقی ندارید؛ ضربه مغزیست نتیجه شیرجه زدن در حوضچه ذهن شما! _محمد همایون

چون دو ساله باهاشم کل تایفم میدونن فرار هم کردم باهاش تو گوهم اونم از فرصت استفاده میکنه

هیچکدوم ازینای یک گفتی دلیل موجهی نیست ک خودت رو بخاطر یه نر اذیت کنی

*طایفه

چون دو ساله باهاشم کل تایفم میدونن فرار هم کردم باهاش تو گوهم اونم از فرصت استفاده میکنه

بخاطر ترس از ابرو، ایندت رو به باد نده

الانم ج داده نوشته هر موقع احترام مامانمو نگه داشتی حرف میزنیم منو کاش من درخت بودم

دنبال بهونس خیلی واضح نیستتت؟ قصد ازدواج داری؟

من از ازدواج اصن خوشم نمیومد به خاطر این خودمو به هر دری زدم سر دوست داشتنش

چند سالته؟