2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 70 پست
وای دختر چقد تو بی عقل بودی ببخشید اینو میگم

آره رفت سمند فروخت فقط برای وکالت خبرم کرد رفتم امضا کردم یک بیانه داده بود گفت پول نمیاد باجه خرابه بزار امضا کن پول میزنم برات نزد دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تا نرفته لیست اموالشو بده به دادگاه از جمله خونه. ماشین همه چی. دادخواست مطالبه مهریه بدهاخه شما ...

توقیف کردم خونه رو موتورشم رفته گم گور کرده خونه هم بهم نمیدن

فکر می کردم چون بچه دار شدیم میمونه یک بار من طلاق میخواستم اون ترسیده بود هر کاری کرد طلاق نگیریم رو همین هوا دادم گفتم پسرم تو یک خونه خوب زندگی کنه

اگه از اول بد نبودن بخاطر یه سری شرایط هول و پلشت شدن خیلی راحت بخاطر ببخشید اینو میگم ولی ماده های ...

شوهر من که از اول کرم داشت خانوادم میگفتن بمون پاش طلاق بده ابرو داریم حالا محصل ابروشون شده یک بچه دوساله میگن طلاق بگیر الان که عادی شده ابروشون نمیره

انگار شوهرت از خداش بودهکسیکه بچه ۲ساله داره براحتی قید زندگی با مادر بچه اشو نمیزنهچه شرایط سختیاین ...

اون مایل نیست به زندگی اول من گفتم طلاق راهش ندادم بعد بهش برخورد اولا فکر می کردم بخاطر غرورشه کوشه چشم می گیره ولی الان نیست ن خرجی میده ن تکلیف مشخص می کنه

چرا هست سه دنگ خونع

یه سوال

تو دادگاه نمیشه ۳دونگ دیگه خونه روبعنوان مهریه برداری؟؟؟ قاضی حکم نمیده؟؟؟

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
خیلی دوست دارم شاغل بشم ولی دوسال از درسم مونده فقط شیفت بعد ظهر میتونم کار کنم اونم کجا هست کار بخا ...

الان دیگه آرایشگری این نیست ک کللاینهارو بلد باشی فقط یه شاخه رو اموزش ببین مث کاشت ناخون باید علاقه داشته باشی درامدش عالیه هنوز سنی نداری .....یا کاری تو دیوار انتخاب کن که کارفرمات خانم باشه با گفتن نمیشه و نمیتونم زمانو از دست نده تو میتونی باید بتونی از خانم فاطمه زهرا س مدد بگیر و پنج تن ال عبا مطمئن باش خدا کمکت میکنه فقط امیدتو از دست نده کار نشد نداره🌱