2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همه با وکیل صحبت کن برای طلاهایی که دادی و پول اجاره ای که تا الان به پدرت پرداخت نشده

ببین تا کجا میتونی حقت رو بگیری

بعد هم دکمه پروازش رو بزن

مردی که با وجود یه بچه دو ساله اینکار رو میکنه لیاقت زن و بچه نداره

امید بذر هویت ماست 💚🌱
چی بگم من انقدرا نمیدونممن میگم خدا کنه دیگه وقتی ازدواج کردن وفادار باشنحالا گذشته ها گذشته مهم از ...

گذشته هیچوقتگذشته ادما خودشونو گول میزنن

چون دقیقا یه وقتایی بخاطر گذشته تاوانشو دراینده پس میدی

مهم ترین چیز اینه که اگر قراره یه زن دیگه بیاد جات

مطمین شی قرار نیست بهشون خوش بگذره :)

باید اول تاوانش رو بده بعد بره

و یه چیز دیگه

اسی جان شما به عنوان یه مادرحتمااااااااا باید تراپی بری

و ببینی ریشه این اتفاقات و ساده لوحیات تو زندگی چی بوده....

اونوقت اگر اون اقا هم بخواد برگرده اینکه شما قبول نمیکنی

اگر خواستی بگو من بهت روانشناس معرفی کنم

ولی اول از همه وکیلللل

امید بذر هویت ماست 💚🌱

عزیزم ان شاءالله که دادگاه به نفع تو تموم بشه میدونم ک برات سخته از جگر گوشت....ولی نذار تو این مورد هم ازت سو استفاده کنه تو هم مث خودش ازارش بره بعد طلاق براحتی برای ازدواج بعدیت جواب نده الانیه سری از اقایون فرصت طلبن بالاخره شما نصف خونه به نامته اصلن تونستی دور ازدواجو یه مدت خط بکش سعی کن مستقل باشی نمیدونم شاغلی یا نه ولی خیلی مراقب خودت باش ❤️🍃

ادما عوض بشن عوضی نشن خوب یه سریاهم دوران مجردی عشق و حالشونو میکنن( اقایون منظورمه) بعد برای ازدواج ...

مثل شوهر اشغال من هم مجردی هم بعد مجردی هر غلطی خواسته کرده

عزیزم ان شاءالله که دادگاه به نفع تو تموم بشه میدونم ک برات سخته از جگر گوشت....ولی نذار تو این مورد ...

خیلی دوست دارم شاغل بشم ولی دوسال از درسم مونده فقط شیفت بعد ظهر میتونم کار کنم اونم کجا هست کار بخاطر محجبه بودنم نمیتونم گیر بیارم گفتم حرفه یاد بگیرم آرایشگری باید دوسال مجانی کار کنی یاد بدن

گذشته هیچوقتگذشته ادما خودشونو گول میزننچون دقیقا یه وقتایی بخاطر گذشته تاوانشو دراینده پس میدی

دقیقاً شوهرم چون تو گذشتش داشت معتاد شده بود من تو این چند سال زده بودم خودمو بی خیالی اتفاقا گذشته خیلی مهمه مردی که تو این کار بیفته در نمیاد

مهم ترین چیز اینه که اگر قراره یه زن دیگه بیاد جاتمطمین شی قرار نیست بهشون خوش بگذره :) باید اول تاو ...

سادگی بیجا کردم خریت کردم یکی نبود بهم یاد بده مشهد میشناسی بگو عزیزم دستت درد نکنه