2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 70 پست
اگه از اول بد نبودن بخاطر یه سری شرایط هول و پلشت شدن خیلی راحت بخاطر ببخشید اینو میگم ولی ماده های ...

بد و خوب همه جا هست. آدم وقتی با یکیه باید عاشقش باشه اگه نه باید جدا بشه خیانت معنی نداره . من اگه میخواستم همینجوری ازدواج کنم تا الان صدبار ازدواج میکردم ۴۰ سالگی مجرد نبودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصف نصف هست ولی در واقع اون پول اونقدر نداده بیشتر ش طلا کمک بابا من بود اون شاید یک دنگ داده باشه

اشتباه کردی خونه ب نام نصف نصف زدی باید همه ش ب نام خودت بود وقتی طلاهاتو گذاشتی اون حالشو کرد نصف هم ب نام خودش هست

نصف نصف هست ولی در واقع اون پول اونقدر نداده بیشتر ش طلا کمک بابا من بود اون شاید یک دنگ داده باشه

حالا باز خدا تو شکر کن نصفش بنامته....از خونت نرو

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
بد و خوب همه جا هست. آدم وقتی با یکیه باید عاشقش باشه اگه نه باید جدا بشه خیانت معنی نداره . من اگه ...

ادما عوض بشن عوضی نشن خوب یه سریاهم دوران مجردی عشق و حالشونو میکنن( اقایون منظورمه) بعد برای ازدواج با یه دختر پاک ازدو اج میکنن

بعدش حالا به دلایلی خانم ز گذشته اقا خبر دار میشه و .... همچین ادمی باید بره با لنگه خوش ازدو اج کنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟

اشتباه کردی خونه ب نام نصف نصف زدی باید همه ش ب نام خودت بود وقتی طلاهاتو گذاشتی اون حالشو کرد نصف ه ...

اشتباه کردم بعد تازه هی میگفت بنام تو اصن نباشه یه بار هم سمند ای که بنامم بود رو همین طور از چنگم در آورد

ادما عوض بشن عوضی نشن خوب یه سریاهم دوران مجردی عشق و حالشونو میکنن( اقایون منظورمه) بعد برای ازدواج ...

چی بگم من انقدرا نمیدونم

من میگم خدا کنه دیگه وقتی ازدواج کردن وفادار باشن

حالا گذشته ها گذشته مهم از وقتیه ک ازدواج میکنن