2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این آدم بی مسولیت ارزش عشق داره ب نظرت؟!

نداره ولی اطرافیان میگن بخاطر بچت بعد من ۲۴ سالمه طلاق بگیرم با یکی که مستاجر هست باید ازدواج کنم من این همه سال تلاش کردم تو فقر کنارش بودم الان اون زنیکه بشینه تو زندگی حاضر آماده من

نداره ولی اطرافیان میگن بخاطر بچت بعد من ۲۴ سالمه طلاق بگیرم با یکی که مستاجر هست باید ازدواج کنم من ...

خب مهریه ات را بگیر باهاش یه خونه بخر واسه خودت. ضمنا بچه را خودش بهت میده چون میخواد با یکی دیگه باشه

اینجا آدم نگاه میکنه حداقل نصف زن ها واقعا شوهرهای بدی دارن. واقعا اینجوریه؟!

عزیزم من کاری ندارم که کی بده کی خوب ولی مرد نباید خیانت کنه حتی به بد بودن زن شما راهکار دارید چطور حق حقوق مو بگیرم ازش

عزیزم من کاری ندارم که کی بده کی خوب ولی مرد نباید خیانت کنه حتی به بد بودن زن شما راهکار دارید چطور ...

بهت گفتم دیگه

من خودم مرد هستم ولی این مرد حقشو باید کف دستش بذاری

همین امروز برو دادخواست مطاابه مهریه بده به همراه اجرت المثل اموالشو بده که فرار نکنه

خب مهریه ات را بگیر باهاش یه خونه بخر واسه خودت. ضمنا بچه را خودش بهت میده چون میخواد با یکی دیگه با ...

خب همین دیگه الان خودشو گم گور کرده مادر پدرش مستاجرن هر سال یک جان اون خونه رو نده بعدا عمرا بده عموشم همین بلا سر زن عموش آورد الان سر مهریه با زن جدید ش فراری هست

اینجا آدم نگاه میکنه حداقل نصف زن ها واقعا شوهرهای بدی دارن. واقعا اینجوریه؟!

اگه از اول بد نبودن بخاطر یه سری شرایط هول و پلشت شدن خیلی راحت بخاطر ببخشید اینو میگم ولی ماده های خونه خراب کن زیاد شدن رو اشیون دیگران اشیونه میسازن

و یه سری نرها .

خب همین دیگه الان خودشو گم گور کرده مادر پدرش مستاجرن هر سال یک جان اون خونه رو نده بعدا عمرا بده عم ...

خب تا نرفته لیست اموالشو بده به دادگاه از جمله خونه. ماشین همه چی. دادخواست مطالبه مهریه بده

اخه شما ک اینارو میدونستی چرا رفتی طلاهاتو دادی بهش