2777
2789
عنوان

یه سوال فقط آقایون بیان جواب بدن

863 بازدید | 22 پست

اگه یه پسری کلی تلاش کرد که دل یه خانوم روبدست بیاره وبعد کلی تلاش موفق شد

وقتی متوجه علاقه اون خانوم به خودش شد چرا انگار دلش میخواداذیت کنه

نمیدونم سرد میشه

یاهرچیه دیگه

حالا که کار خراب شده واون اقا از علاقه خانوم به خودش مطلع شده چطوری باید روشو کم کرد

خواهشا راهنماییم کنین

گفتم فقط آقایون جواب بدن چون شماها بهتر میدونید درمقابل شما چه کاری انجام بدیم همچین موقعی بهتره؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی عزیزم نباید به پسر ها در کل رو داد 😶 والا الان من به شوهرم رو دادم اومده نشسته رو سرم🙄

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉

نظری ندارم جز اینکه دونفر هم همدیگه رو دوست دارن هم از هم متنفرن.....این چیزیه که الان میدونم.... بخاطر همین خودمو درگیرش نمیکنم.... 

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟
الان کاری که خراب شده چطوری درستش کنم فقط وفقط میخوام روشو کم کنم همین برام کافیه که فکر نکنه جایی ...

هیچی سرد باش ی مدت رو نده زنگ زد ب ندرت جواب  بده و .... هیچی رو نده مثل من نشی ی وقت والا هیج وقت نگو دوسش داری یا خیلی کم بگو

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉

دلیل اینکه اون آقا سرد میشه اینه که کلا آقایون خیلی دوست ندارن کسی هی دنبالشون باشه . آقایون بر عکس خانومها دوست دارن زمان زیادی رو صرف کارهای شخصی خودشون کنن . مثلا باشگاه برن و .... تو یه رابطه خانوم هی دوست داره دایم با طرفش در ارتباط باشه و اون رو چک کنه و این کار باعث فراری شدن و سرد شدن رابطه میشه . یه دلیل دیگه هم اینه که خیلی از آقایون از رابطه فقط رسیدن به خواسته های جنسی مد نظرشونه و وقتی به هدفشون میرسن متاسفانه دنبال سوژه بعدی هستن و نفر قبلی تکراری و خسته کننده میشه 

دلیل اینکه اون آقا سرد میشه اینه که کلا آقایون خیلی دوست ندارن کسی هی دنبالشون باشه . آقایون بر عکس ...

من فقط بعد یه مدتی که باایشون فقط همکار بودم

فقط وفقط درحد چت اونم نه بیشتر ازچند بار باهم درارتباط بودیم