2777
2789

برات صلوات فرستادم قشنگم،ان شاءالله فردا عالی بدی امتحانت رو و برگردی وخوشحالم کنی🥰

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

🍃🌺﷽🌺🍃

🌺🍃🌺🍃

🍃🌺🍃

🌺🍃

🍃

🛑#آرامش فوری

برای به دست آوردن آرامش فوری اسماءالله زیر را بخوانید

💢 بسیار_مجرب 💢

اگر دچار #استرس و نگرانی شدید ، یکبار بخوانید #آرامش عجیبی را حس خواهید کرد

بسم الله الرحمن الرحیم

یا اَللهُ یا رَحمنُ یا رَحیمُ یا عَلیُّ یا عَلیمُ یا عَظیمُ یا اَحدُ یا صَمدُ یا وِترُ یا سَلامُ یا مُومِنُ یا مُهَیمِنُ یا بَصیرُ یا واحِدُ یا کَرِیمُ یا لَطِیفُ یا حَلیمُ یا کَبیرُ یا مُتَکَبِّرُ یا جَمیلُ یا جَلیلُ یا قَویُّ یا عَزیزُ یا مُتَعَزِّزُ یا حَنَّانُ یا مَنَّانُ یا تَوَّابُ یا بَاعِثُ یا بَارُّ یا حَمیدُ یا مَجیدُ یا مَحمودُ یا مَعبودُ یا مَوجودُ یا ظَاهِرُ یا بَاطِنُ یا طَاهِرُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا حَیُّ یا قَیُّومُ یا شَامِخُ یا وَاسِعُ یا سَلامُ یا رَفیعُ یا مُرتَفِعُ یا نُورُ ذُوالقُوَّة وَالاِکرام

📚گنجینه دعا

🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻

─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─

@donyavii

─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قربانت🥺❤️🔥

عزیزدلی خدانکنه 🥰فردا که برگشتی بهم بگو خوب امتحان ات رودادی یا نه،من بهت ایمان دارم تو می ترکونی و برمی گردی

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

عزیزدلی خدانکنه 🥰فردا که برگشتی بهم بگو خوب امتحان ات رودادی یا نه،من بهت ایمان دارم تو می ترکونی و ...

واییی مرسیی واقعا نیاز داشتم🥺🫂

دل که نه... جانم برایش تنگ شده.

واییی مرسیی واقعا نیاز داشتم🥺🫂

تو قطعا می تونی شک نکن

مطمئن ام فردا میای می گی عالی دادی و ترکوندی

فردا اگر دوست داشتی بیا بهم بگو که امتحان ات چطور بود🥰