2777
2789

من1هفته ست پسرمو از شیرگرفتم.تا دیروز همه چی خوب بود سینه هامم کم کم داست بهتر میشد اما امروز سینه سمت راستم مثل سنگ شده و درد وحشتناک داره.کسی بوده مورد مشابه داشته باشه یا بدونه باید چیکار کنم؟؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه مسکن بخور اگه دردت زیاده.حمام آب گرم بگیر.

اخه یک طرفه ست

جای نگرانی نیست؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
برو زير دوش ولرم به سمت پايين ماساژ بده بعد سينتو زير آب سرد بگير شك بده

فقط همون طرف که سفته؟

نه عزیزم لابد اونیکه شیرش هم زیاد بوده!درسته

نمیدونم

پسرم خالی میکرد متوجه نمیشدم 

یکم دوشیدم بهترشد

نمیدونم پسرم خالی میکرد متوجه نمیشدم  یکم دوشیدم بهترشد

نه ندوش عزیزم دوباره باید همون دردو بکشی اصلا ندوش دیگه اصلا دردش رو تحمل کن تا خشک بشه و ورمش بخوابه دوسه بار دوش گرم بگیر آروم میشه ولی ندوش