2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 264 پست
سلام عزیزم انگار با کسی تو رابطست ولی به تو هم حس داره

سلام درمورد حس شیشمتون بنظرتون امسال کنکور تجربی چه رشته ای قبول میشم کدوم شهر زاهدان با زابل؟؟؟

کی ازدواج میکنم کی میاد خواستگاری کارش چیه مشخصات ظاهری و شخصیتیش چجوریه شغلش چیه اسمش چیه آشناس با غریبه کجا همو میبینیم سنتیه یا دوست میشیم؟؟ میدونم زیاد شدعذرمیخوام ازتون ممنونم بابت پاسخگوییتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ لباسمو بگو یا ظاهرم هرچی ب ذهنت میاد

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

عزیزم میشه حستو درباره ازدواجم بگی ؟سنتی هست یا دوستی و اینکه بنطزت چند سال دیگه

ازدواج خوبی قراره داشته باشی فقط یگم تعصب و غیرت کوچیک توی شوهر ایندت هست

سنتی میبینم من ولی دوستی هم ممکنه

بالای ۵ سال

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

در آینده به شغلی که میخام میرسم؟

در صورتی که قدرت تغییر کردن رو داشته باشی اره توی بعضی از مسائل باید تغییر کنی مثلا خودت رو به شرایط شغل وقف بدی و از خودت بتونی دفاع کنی

اگر نه که نه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

عزیزم شوهرم بهم خیانت جنسی کرده؟ هنوزم خیانت میکنه؟ دیشب خیلی مشکوک میزد، استرس داشت، نمیذاشت گوشیش ...

عزیزدلم جدا از توضیحاتت واقعا حس بدی ازش میگیرم

خیانت جنسی خیلی احتمالش بالاست

انگار میترسه از دستت بده ولی بازم میخواد کارایی که دلش میخواد بکنه

سلام عززیزم کار نیمه تمومم تموم میکنم مرسی جواب میدی

سلام احتمال بیشترش نه هست گلم ولی اره هم وجود دارا

اجی تروخدااااا اگه پیاممو میبینی جوابمو بده ... کل زندگیم وابسته اس بهش😭❤️

قشنگم بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟ اجی این سوالم خیلی مهم و سرنوشت سازه ، تروخدا از اعماق قلبت بگو😂❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

عزیزدلم جدا از توضیحاتت واقعا حس بدی ازش میگیرم خیانت جنسی خیلی احتمالش بالاستانگار میترسه از دستت ب ...

بنظرت چجوری من متوجه بشم؟ گوشیشو بگردم ؟ چیکار کنم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
سلام درمورد حس شیشمتون بنظرتون امسال کنکور تجربی چه رشته ای قبول میشم کدوم شهر زاهدان با زابل؟؟؟ کی ...

سلام زاهدان

تا ۳ سال دیگه سنتیه ولی احساس میکنم توی دانشگاه هم ممکنه ببینیش

سنتی که توی جنوب کشور کار میکنه عسلویه اسمش محمد به نظر میاد ظاهری پوست تیره قد ۱۷۰ به بالا لبای نازک

از دانشگاه پاره وقت توی پاساژ کار میکنه علی قیافه معمولی قدش از محمد بلندتره درس خونم هسن