2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 264 پست
از نظر بقیه دقیقه خدا شاهده چندتا از دوستام اتفاقات زندگیشون رو پیشبینی کردم دقبقا همون شد حنی رنگ ل ...

عزیزم میشه حستو درباره ازدواجم بگی ؟

سنتی هست یا دوستی و اینکه بنطزت چند سال دیگه؟

اسی میشه بیام تو یکی از تاپیک قدیمیام برات تعریف کنم و تگت کنم یه لحظه ببینی و نظرت رو بگی؟ بنطرت آد ...

اره زیاد گرم نمیگیره با هرکسی

تعهد داره ولی به زورر

انگار میخواد نداشته باشه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلم درخواست بده

درخواست دادم

ممنونم ازت

اگه سختته میتونم تو یکی از تاپیکای قدیمیم تگت کنم و اونجا برات تعریف کنم و فردا تاپیکمو بترکونم

فعلا امضا نمینویسم.

سلام عزیزم حس پسر همسایمون بهم چیه

سلام عزیزم

انگار با کسی تو رابطست ولی به تو هم حس داره

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

درخواست دادم ممنونم ازت اگه سختته میتونم تو یکی از تاپیکای قدیمیم تگت کنم و اونجا برات تعریف کنم و ف ...

تو همون خصوصی بگو گلم

سلام درمورد حس شیشمتون بنظرتون امسال کنکور تجربی چه رشته ای قبول میشم کدوم شهر زاهدان با زابل؟؟؟

کی ازدواج میکنم کی میاد خواستگاری کارش چیه مشخصات ظاهری و شخصیتیش چجوریه شغلش چیه اسمش چیه آشناس با غریبه کجا همو میبینیم سنتیه یا دوست میشیم؟؟ میدونم زیاد شدعذرمیخوام ازتون ممنونم بابت پاسخگوییتون