2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 187 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازگل جان، ممکنه به منم بگی قصد و حس ایلیا بهم چیه ؟(تو رابطه نیستیم)

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

نسبت به سن ارزو چه حسی داره

خیلی سعی میگنه درموزدش فکر کنه ولی چون دوستش داره سعی میکنه اهمیت نده

البته این مسئله سنش هم یاعث شده که نسبت به ارزو زیاد جدی نباشه و بیشتز به چشم یه سرگرمی نگاهش کنه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

نازگل جان، ممکنه به منم بگی قصد و حس ایلیا بهم چیه ؟(تو رابطه نیستیم)

میخواد ببینه تو حسی بهش داری یا نه

حقیقتش حس شومی ازش میگیرم انگار میخواد از حد و مرزا بگذره

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

حس امیر به من چیه ؟منو به چه چشمی میبینه؟

خودش هم مونده به چه چشمی نگاهت کنه بعضی وقتا درموردت فکر میکنه ولی به نتیجه نمیرسه

میخواد ببینه تو حسی بهش داری یا نه حقیقتش حس شومی ازش میگیرم انگار میخواد از حد و مرزا بگذره

خیلی دیر به دیر میاد دیر به دیر سین میزنه/:

ولی حرفاش جوریه که انگار از من خوشش میاد

گیج شدم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

میشه بهت پیام بدم بگم میخوام چیکار کنم؟😥میترسم اینجا جزئیات رو بگم

اره گلم درخواست بده

خیلی دیر به دیر میاد دیر به دیر سین میزنه/:ولی حرفاش جوریه که انگار از من خوشش میادگیج شدم

میخواد وابستت کنه ترفند یاد گرفته انگار

خیلی سعی میگنه درموزدش فکر کنه ولی چون دوستش داره سعی میکنه اهمیت ندهالبته این مسئله سنش هم یاعث شده ...

منم بگو

کی خونمون رو عوض میکنیم؟

جایی که پول ریختیم سود میکنیم؟

کی حامله میشم و جنسیت؟

میخواد وابستت کنه ترفند یاد گرفته انگار

نازگل جان میشه کلا بگی چی حس میکنی از این موضوع ؟

عذرمیخوام زیاد پرسیدم