سلام عزیزام قصد پربازدید شدن ندارم فقط چون حس شیشمم خیلی قویه و حیلی چیزارو درست گفتم و همون چیز در اومده به دوستام هرچیزی درمورد زندگیشون گفت درست بوده خواستم به شما هم کمک کنم اگه سوالی داشتید دوست داشتید بپرسید
کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷
نازگل جان، ممکنه به منم بگی قصد و حس ایلیا بهم چیه ؟(تو رابطه نیستیم)
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D
میخواد ببینه تو حسی بهش داری یا نه حقیقتش حس شومی ازش میگیرم انگار میخواد از حد و مرزا بگذره
خیلی دیر به دیر میاد دیر به دیر سین میزنه/:
ولی حرفاش جوریه که انگار از من خوشش میاد
گیج شدم
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D