2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 187 پست
سلام عزیزم ممنون فیزیتوراپی اره دوستت داره ازیناست که همش قهر میکنه دوباره اشتی که حیلی اذیت کنندست ...

ممنونم عزیزم درست بودا فقط آخریش غلطه چون بشدت اهل کارههه🥲😂

به نظرتون کی پیشنهاد میده ؟

اره اخه انرژی قوی ای داره این شخص😀با اینکه ادم جالبی نیستولی کلا از اینجور مردارو جذب میکنی حسش میک ...

میگما میشه ظاهری هم بگی ببخشید اخریشه🫠😘🫠 چون عالی میگی🥰 ظاهر همسر آینده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم میشه لطفاجواب منو بدی معامله مورد نظر انجام میشه و همچی اوکی میشه یا نه لطفا جواب بده خیلی بر ...

اره انجام میشه ولی اگر شریک دارید همش بازی درمیاره سعی کنید دعوایی چیزی پیش نیاد که کلا خراب میشه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

ارههحس مهدی نسب به ارزو چیه؟ حسش نسبت به مهسا چی؟یک ماه دیگه برم میبینمش شایانو؟

هر دوشونو دوست داره تنوع طلبه به نطرم

اره احتمالش هست ولی خودش زیاد مایل نیست

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

اسی میشه لطفا منم بگی ببخشید زیاد میپرسم میشه بهم بگی رشته تحصیلی آقای م چیه؟ و احساسمون دو طرفه ست؟

گفتم گلم

نه زیاد

اسی این آقا کراشمه و من میخواستم به بهونه رشته ش باهاش ارتباط بگیرم خیلی غیر مستقیم البته🥲 بنطرت کد ...

اها ببین ای تی و اینا کارای تو کامپیوتر زیاد حس میکنم

زیاد شناختی نداره ازت ولی دختر اویزون دوست نداره دور از جونت البته

یعنی نباید همش بری زنگ بزنی یا پیام به یه بهونه و سرسنگین باش

میدونم عزیزم مرسی ک جواب دادی عاقبت بخیر بشی 🙏 ❤️

عزیزمی فدات بشم❤️❤️❤️❤️

گفتم گلم نه زیاد

اسی این آقا تو رابطه ست؟

میشه بگی درموردش چیزی حس میکنی با شخصیتش🥲

میشه اینم بگی بنطرت ارتباطی بین ما شکل میگیره؟

من حس میکنم مناسب همیم ولی بینمون پل ارتباطی وجود نداره که همو بشناسیم

فعلا امضا نمینویسم.

حست چقدر درسته؟؟🥲🥲🥲یسریا بهم گفتن نه

از نظر بقیه دقیقه خدا شاهده چندتا از دوستام اتفاقات زندگیشون رو پیشبینی کردم دقبقا همون شد حنی رنگ لباسشونم همیشه میدونم بی دلیل

من حس میگنم اره

دقیقا اسی میشه بیشتر باهات حرف بزنم من اونقد درگیر این آقا شدم که این اواخر حتی با یکی که موکل داشته ...

اره عزیزم تعریف کن همشو گوش میدم

رابطه رسمی نه ولی به نظرم ادمایی توی زندگیش هستن که داره تصمیم میگیرا

ط حسی به م داره؟ بهش فک میکنه؟الان کجاس؟ اوضاش چطوره چمار میکنه

قبلا داشته ولی الان خنثی

گاهی اوقات یادش میوفته ولی خودش رو سرگرم میکنه

الان میخواد دنبال یه کاری حرفه ای بگرده دنبال سرگرم شدن هست

حال روحیشم خوبه

اسی ببخشید من اینقد دارم پیام میذارم منم میخونی 🥺

نه عزیزم اشکال نداره بپرس هرچی میخوای