2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 187 پست
عزیزم بنظرت من امسال ازدواج دارم؟؟؟ حست نسبت ر چیه ؟ برمیگرده؟ یا با کسی هستش؟؟

امسال نه عزیزم ولی سالای بعدی اره

نه برنمیگرده قصدش از اول هم جدی نبوده سریع به همه حس پیدامیکنه خیلی دورو عه خودشو خوب جلوه میده

اره

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم درست بودا فقط آخریش غلطه چون بشدت اهل کارههه🥲😂به نظرتون کی پیشنهاد میده ؟

اره اون اخر سیگنالای مثبت منفی میگرفتم😁🤦♀️ولی خسته زیاد میشه به روی خودش نمیاره از نطر کاری

یکم زمان میخواد چندماه دیگه هنوز از خودش مطمئن نیست که امادگی کاملش رو داره یا نخ

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

خداروشکر که درست دارم میبینم😍من حس میکنم احتمال نیومدنش قوی تر از اومدنشه اخر یه بهونه میاره میپیچو ...

دقیقا خودمم حس میکنم تا لحظه اخر نمیاد اما انگار همش فکر میکنم اومدنش خیلی یهویی میشه میاد

نمیدونممم

میگما میشه ظاهری هم بگی ببخشید اخریشه🫠😘🫠 چون عالی میگی🥰 ظاهر همسر آینده

قربونت عزیزم لطف داری😍

چشم ابرو مشکیه ابروهاش پهنن

نه ازون نوع پیوندی و موکتیا ها😆😆😆

قدش معمولی رو به بلنده مثلا ۱۷۸

ورزشی نیست هیکلش ولی شکم نداره خوبه

چشماش باریکن

چه پرنسس،😂وضع مالیشو چطور حس میکنینمرسی عزیزم

اره دیگه الان ۹۰ درصد مردا همینن😆😆😆

کارمند بانک یا کارمند یه شرکت خوب به نطر میاد یا یه مغازه ی برند خوب توی بازار

مثلا ماهی ۶۰ ۷۰

میشه منم بگی ما بهم میرسیم ؟؟کی عقد یا نامزدی دارم ؟؟

اره جدی به نظر میاد ولی صبور باید باشید

بالای ۲ سال

ایشالله خدا یه نی نی ناز و سالم بذاره تو دامنت🥰❤️❤️

ممنونم عزیزم انشالله شما هم حاجت روا بشی ❤️ 😍🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزمی فدات بشم❤️❤️❤️❤️

حیفی عزیزم بمونی برام 😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اسی این آقا تو رابطه ست؟میشه بگی درموردش چیزی حس میکنی با شخصیتش🥲میشه اینم بگی بنطرت ارتباطی بین ما ...

هنوز نه داره تصمیم میگیره

شخصیتش جدیه با هر کسی گرم نمیگیره

احساس میکنم تا چمدین ماه دیگه اگر یه ذره ارتباطی بینتون پیش نیاد دیگه ولش میکنی

پس بهت اعتماد میکنم ممنونم😘😘حالم بدشده بود

اره عزیزم ولی یک درصد احتمال داشته باشه که برنگرده اصلا حال خودت رو بد نکن هزارتا کیس ازون بهتر وجود داره اومد اومد نیومد بره پی کارش🥰😘❤️

دقیقا خودمم حس میکنم تا لحظه اخر نمیاد اما انگار همش فکر میکنم اومدنش خیلی یهویی میشه میادنمیدونممم

اخ اره حست درسته یا گلا نمیاد یا وقتی بخواد بیاد مثلا موقع راه افتادنتون پا میشه میاد کلا ادم غیرمنتظره ای هست